Следва

We Love: белият костюм на херцогиня Катрин

Love to Quote: 15 цитата от Анджелина Джоли за любовта, мъжете и жените днес

Анджелина Джоли, 47, е актриса, режисьор, сценарист, модел, носител на Оскар и три награди Златен глобус, посланик на добра воля на ООН. Многодетна майка, професионален стоик, красива жена, и земен и скромен човек, на когото се възхищаваме. Днес цитираме мисис Джоли, защото, освен приказните й сини очи, печелят и трогват и вярванията й >>> 

Celebrities преди 1 година

1. „Без болка нe би имало страдание. А без да страдаме, никога не бихме се поучили от грешките си. Болката и страданието са ключът, който отваря всички врати по пътя на живота. Без тях не би могло да има живот."

2. „Когато някой те обича и когато направиш някого щастлив, изведнъж започваш да се чувстваш като най-красивия човек на света.“

3. „Дори силните хора се нуждаят от силно рамо. Говоря и за жени, и за мъже."

4. „Харесва ми да пораствам, да съзрявам и съответно да ставам по-улегнала и разумна.  Всички събития, които се случват в живота ми, сега възприемам много по-лесно и спокойно."

5. „Аз съм безнадежден романтик. Един мъж трябва да споделя жизнените ми интереси, да ми помогне да стана по-добър човек. Това е нещото, което трябва да дава любовта."

6. „Любов е, когато даваш, а искаш да дадеш още повече. Страстта е, когато вземаш, а искаш да вземаш повече.”

7. „Не мисля за красотата. Събуждайки се сутрин, искам да бъда по-умен човек, това е моята цел."

8. „Без значение колко силна е жената, тя чака мъж, по-силен от себе си... и не за да й ограничи свободата, а за да й даде правото да бъде слаба.“

9. „Не съжалявам за нищо. Никога не съжалявам. И не вярвам в плодотворността на съжалението. Когато съжалявате, вие все едно се срамувате от себе си. Докато те е срам, ти си в клетка."

10. „Ако грешиш, на кого му пука? Това, което другите виждат като грешка, може да е съзнателен избор за теб. Това е важното!"

11. „Имам репутацията на странна, дива, гадна - всички тези татуировки, кръв в амулети. Ако ме познавахте по-добре, щяхте да знаете, че съм още по-луда. Но аз съм също мека, уязвима. Повече, отколкото хората си представят."

12. „Не се смятам за красива, защото виждам всичките си недостатъци. Понякога хората имат много странни мнения. Казват ми, че съм много слаба, сякаш това трябва да ме прави щастлива."

13. „Да имам близки отношения с женен мъж, при положение, че собственият ми баща изневеряваше на майка ми? Никога не бих си простила подобно нещо. Просто нямаше да мога да се погледна в огледалото сутрин."

14. „Ние обичаме някого не защото най-накрая сме срещнали идеала, а защото сме видели идеали си в някой несъвършен.“

15. „Винаги живея в момента. Не обичам да правя планове за бъдещето. Утре всичко може да се промени - животът ми, външният ми вид, хората около мен, професията ми ... По друг начин би ми било скучно да живея." 


Уличният стил на звездите: за ръчичка, Анджелина и Захара на шопинг в Zara


 

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.