Следва

Слагаме ли Амал Клуни в топ 3 на най-красивите жени в света? Снимки в подкрепа на тезата от Комо

Бюст-мечта не със силикон, а с тези три трика

Сутиенът, продуктите, упражненията  

All About Life преди 1 година

"Защо мъжете са обсебени от голи тела, особено гърди? Защо е целият този голям интерес? Сериозна съм, това е просто гърда", озадачава се Ана Скот (Джулия Робъртс) срещу Уилям Такър (Хю Грант) в култовия филм от 90-те "Нотинг Хил". И дори днес, 23 години по-късно, отново сме тук и отново се питаме, защо гърдите предизвикват фурор, когато са толкова секси... Последната звезда, обект на критики по темата "голи гърди" е Флорънс Пю, която на шоуто на Valentino Haute Couture в Рим облече тази рокля с идеална гледка към голите й гърди, включително зърна.

Актрисата от "Не се тревожи, скъпа“ и "Малки жени" обаче не приема да бъде обект на засрамване на тялото. "Напълно съм наясно с размера на гърдите си и не ми е неудобно от тях, контрира хейтърите тя. - Каквито и да са формата или размерът на гърдите ви, трябва да ги обичате такива, каквито са". На помощ идва и модата, която връща темата "цици на показ", без никакъв срам - от Schiaparelli през Prada, Chiara Ferragni и Gucci, всички насърчават да се грижим за бюста си и да ходим без сутиен, ако ни е кеф. Годишните профилактични прегледи при мамолог са задължителни, точно толкова, колкото постоянното внимание, антигравитационните стратегии и забавните и уханни козметични продукти -  за да стегнем, разкрасим, подмладим, тонизираме the girls, ето как >>>

Сутиени и Boob Tape

Гърдите се променят непрекъснато. Жлезите, връзките и тъканите губят еластичност с годините - правилният медицински термин за което е птоза - но това можем да третираме без намесата на естетичен лекар. Едно от универсалните правила за повдигнат бюст, независимо от размера, е винаги да носим сутиен особено когато спортуваме (специално пригоден за това, нали) - по този начин избягваме негативните гравитационни ефекти върху гърдите и шансът с течение на времето да загубим красивата естествена млада форма. Но (!) никакъв сутиен по време на сън, защото с неволните движения нощем, сутиенът упражнява прекомерен натиск върху гърдите, което стиска, разранява, деформира без никакъв резултат или полза. Алтернативата, която стана viral и благодарение на Ким Кардашян, е тиксото за бюст, boob tape - супер валидна алтернатива на сутиена, особено за горнище без презрамки или дълбоко V-образно деколте (предварително се уверете, че не сте алергични към лепилото). Преди да го залепим под и около гърдите е важно да се уверим, че кожата ни е чиста и че сме защитили ареолата и зърното с незалепваща подложка. Естествено, има ги и тези 76+6 причини да кажем на сутиена Adios! завинаги...

Упражнения и хранене

Правилното хранене и физическата активност позволяват гърдите, както на всеки друг мускул в тялото, да останат тонизирани и еластични, с две думи красиви и дълголетни. Сред най-подходящите упражнения в допълнение към сесиите във фитнеса (най-добре с треньор, който знае как да стегнем гърдите ) са например стенната преса, планковете и лицевите опори, които укрепват цялата горна част на тялото, а също и плуванете. Последното, благодарение на енергичните удари под водата, е най-добрият способ за естествено повдигане. Друг важен съвет е да внимаваме с внезапна загуба на тегло, защото това може да "изпразни" гърдите, които са съставени предимно от мазнини... Бременност, прекомерен стрес и като цяло нездравословен живот - имаме предвид тютюнопушене и алкохол - са основните причини за загуба на тонус в областта на гърдите. Сред храните има мнохо добри мазнини, които подхранват и разкрасяват бюста - риба, ядки, авокадо зехтин. Стойката е също много важна част от здравия бюсит - раменете винаги назад, гърдите леко напред и гръбът изправен.

Масажи и продукти

Самомасажът на гърдите, но енергичен - най-малко 15 минути на ден, винаги отгоре надолу и отвътре навън, помага драстично за подобряване на притока на кръв, укрепвайки гръдната тъкан. Въпреки че няма чудотворни продукти, които изпълват и стягат гърдите, има страхотни съюзници на идеята за тонизиран бюст, формулирани със специфични етерични масла. Търсим на етикета алое, бадемово масло, жожоба и маслина, в допълнение към класическите хиалуронова киселина и серамиди, които по време на масажа да придават по-голяма еластичност на кожата. От друга страна, за тези, които мечтаят за видимо и дълготрайно въздействие има неинвазивни лечения в естетичната медицина, които можете да опитате - говорим за терапии и лечения, които повдигат и стягат, благодарение на специални машини. Сега е много популярна радиочестота, която използва топлина за повторно уплътняване на тъканите. 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.