Следва

Жената между Брин и Мъск - от обикновен адвокат до трофей за милиардери: коя е Никол Шанахан

Мис Москва 2022 е Анна Янкова, еманация на "неестествената красота"

Преди ден в московската концертна зала "Известия Хол" се проведе финалът на конкурса "Мис Москва 2022"

 

Celebrities преди 1 година


Анна Янкова

Победителка стана 24-годишната преводачка Анна Янкова, с което младата дама ще има възможността да представи Москва на фестивала Beauty of Russia, който ще се проведе на 27 октомври 2022 г. в Сочи.

Общо 25 момичета на възраст от 18 до 32 години се състезаваха за титлата. В журито тази година имаше журналист (Отар Кушанашвили), композитор (Вячеслав Тюрин), по традиция директорът на конкурса Татяна Андреева-Фалк, главен редактор (на списанията Modny Dom и World Beauty Беатрис Малахова), блогър (Гусейн Хасанов), тв-водещ (носителката на титлата „Мис Москва 2014“ Арина Данилова).


Анна Янкова (вляво) след награждаването

Анна е родом от Беларус, град Могильов, и вече има няколко победи в беларуски конкурси за красота, включително Мис Вива Браслав през 2018 г.

Мис иска да стане актриса и основната й мечта е да участва в клипове и филми. Сега Анна работи като преводач и преподава чужди езици, както и танци. 

Анна вече си има титла, вероятно също мечтана, както славата, но неминуемо възниква въпросът - това, което се спряга за красиво, красиво ли е наистина? Госпожицата има толкова много пластики по себе си, толкова „неестествено" "хубава" е, че неизбежно се сещаме за две неща - ние поне, в редакцията на View Sofia, таим надежда, че стандартите за красота, които някак се наложиха в края на 90-те и 00-те, т.е. силикон на килограм и струяща пошлост в естетиката на секс-кукла, са демоде и все по-малко жени се "докарват" в този вид, още по-малко печелят конкурси за хубост. 

Запознайте се с новата "Мис Москва" с нацупени устни, удължени нокти, мигли и архитектура на веждите. Анна Янкова, 24г , пишат други втрещени в Телеграм. 

Преди ден по някаква причина в столицата за пореден път се проведе конкурсът Мис Москва, който преди беше наблюдаван от почти високопоставени чиновници от Министерството на отбраната, но тази година те вероятно все пак имат по-важни неща за вършене (въпреки че не е доказано). Това състезание за красота дори не претендира, че е за красота - който има по-обещаващо/по-щедро гадже, той и печели, така че няма смисъл да оценяваме естествения външен вид на победителката Анна. Но тя има широка душа и вероятно завидна гъвкавост", пише телеграм каналът "Антиглянец".

Анна, Мис Москва 2022, изключително много ни прилича на:

- Галена Димова, Мис България 2006

- Раинела Чушева, Мис България 2019

- Венцислава Тафова, Мис България 2020

-  и други...

С което заключаваме, че тази изключително грозна естетика, която печели конкурсите в Русия (друг е въпросът как изобщо ти хрумва подобно нещо, след като страната ти е във война със съсед), е все още възприемана положително и тук. Хубавото в цялата работа е, че надали има човек, който може да се сети за последните 5 или 6 миски на родна територия. Което е обнадеждаващо - титлата, подплатена с кубици и кубици изкуствена материя, е факт, съответните екстри - вероятно също, но славата, имиджът, смисълът отстъстват.
Което е логично. И обещава нормалност.  

А наистина красивото, в български и светски контекст, припомняме ТУК, ТУК, ТУК и ежедневно на ViewSofia.com

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.