Следва

Ким VS Хилари - ехидната усмивчица като разбереш, че си по-добър юрист от юристите

Залагаме на 29-30 см - Анджелина Джоли с тънката талия

Феновете веднага сравниха видяното с култовата героиня на актрисата - Лара Крофт

 

Celebrities преди 1 година

Това беше времето на аферата с Брад Пит, г-н и г-жа Смит и развода на десетилетието. Но ако си спомняте, звездната роля, която донесе луда популярност на Анджелина Джоли, бе безстрашната Лара Крофт от франчайза Tomb Raider и фирмената й визия: къс черен гащеризон с шорти и без ръкави, в който актрисата изглеждаше невероятно съблазнително. 


Love to Quote: 15 цитата от Анджелина Джоли за любовта, мъжете и жените днес


Изглежда, че дори в статута си на сериозен режисьор и посланик на благотворителността, Анджелина понякога копнее за онези приключенски времена в киното. Фотографи уловиха Джоли на изхода на бизнес сграда в най-"провокативния" й тоалет в последните десетина години (четете още: Летищният стил на звездите: Анджелина в шоколадова пижама).

За горещите температури холивудската многодетна майка избра кроп топ с американско рамо и широк панталон с басти и ниска талия. Може би за пръв път от много време насам Анджи демонстрира в каква фантастична физическа форма се намира, достатъчно е да се фокусираме върху талията й на принцеса от приказките. 

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.