Следва

Back to School! Mаратонките и раницата са Sprandi, от CCC

Double Trouble: Тимъти във Венеция VS Тумнус в Нарния

Once you see it you can't unsee it 

All fashion преди 1 година

Тимъти Шаламе ги може смелите визии на червения килим, но детето в нас не забравя приказните герои - и стайлинга им... Ако някой ни каже, че дизайнерът на изкроения от лъскава, кървавочервена материя, custom гащеризон не е фен на Клайв Стейпълс Луис, ще си помислим "ти нищо не разбираш" просто защото:

Шегата настрана, че Тимъти прилича на сладкия фавн-особняк от "Нарния" - той и голото му гръбче са прекрасни - още от първото си голямо турне на червения килим, популяризиращо номинирания му за Оскар Call Me by Your Name, 26-годишният актьор демонстрира игривото си усещане за стил и любов към острия като бръснач крой. Петък вечер, на премиерата на най-новия му филм, канибалския романс Bones and All - който го среща отново с режисьора на Call Me by Your Name Лука Гуаданино - момчето извади друг трик от ръкава. В най-смелата си визия на червения килим досега, съучастник е любимия му дизайнер и близък приятел Хайдер Акерман, а пръстените - Cartier.

През времето, прекарано във Венеция досега, Шаламе съгрешава към принципите на собствената си небрежност, обличайки от Heaven на Марк Джейкъбс и ретро тениски с Дейвид Боуи, до визия на Хеди Слиман за Celine (друг фаворит на Шаламе), включваща умишлено несъответстващо плетена жилетка с кристална брошка, камуфлажни шорти, часовник Cartier от бяло злато и сапфир и тениска, отдаваща почит на британската гот рок група Bauhaus.

Относно Double Trouble-a няма, естествено, да гласуваме who wore it better, но есента идва и някак трябва да се разведряваме...

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 14 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.