Следва

Халтер в светли тонове - Меган усилено работи за собствен почерк в стила

Божествена: лавандуловата Тилда Суинтън във Венеция

Точно във фокуса на новата хит-комбинация - лавандула + жълто

 

Celebrities преди 1 година

Нищо по-стилно от Тилда Суинтън, нали? Съвършената 61-годишната актриса беляза пореден моден триумф в съпътстващата си кариера на икона на червения килим. На 79-ия филмов фестивал във Ванеция, който се провежда в момента, Тилда се появи на премиерата на арт-хаус филма на ужасите Eternal Daughter, в който играе едновременно две главни роли. По повода, ефектната шотландка се появи в един от най-модерните цветове на сезона - нежно лавандулово лилаво и с нов перчем, патешко жълт, който, абсолютно неочаквано, й стои вълшебно (пак така прекрасно й стоеше светло ръждивочервеното преди точно две години, пак във Венеция, припомняме ТУК). Наистина, палавите кичури, боядисани в екстравагантен жълто-неонов цвят, удивително приятно кореспондират на лавандуловия нюанс на пайетената й вечерна рокля.

Актрисата по принцип не се страхува от ярки цветове и необичайни комбинации. Вероятно за това си има и дизайнер любимец, който в последните поне десетина години константно я облича, всеки път - ефектно, стилно, леко извънземно и абсолютно в неин стил. Става дума за французина, роден в Колумбия, Хайдер Акерман, който, шиейки основно вечерни скъпи облекла, обичайно блясва покрай мадам Суинтън именно на тържествени мероприятия като този и други подобни много престижни арт фестивали (Помним по-рано през годината какъв фурор предизвика актрисата в Кан, отново в Акерман). 

И този път на дуета Хайдер - Тилда много им се е получило. Ефектната комбинация от пастел и неон, елегантната искряща права рокля с пайети и мини шлейф и подходящи лавандулови обувки правят Суинтън да изглежда (за кой ли път наистина) като много красиво извънземно. Безупречен имидж и нашето "браво" за стилистите и за нея (четете още: Тилда Суинтън, кралице на бижутата, ЧРД 61! ). 

 

More from View Sofia

Коя е Невяна Митева и защо ни хареса толкова

Celebrities преди 2 години

51-годишна, зодия Телец, родом от Добрич, майка на три деца, щастливо омъжена за колега - това е Невяна Митева, от вчера кандидат за вицепрезидент заедно с кандидата за президент - проф. Анастас Герджиков, издигнати от Инициативен комитет.

Развод след две години: Макензи Скот, бивша Безос и безмерно богата, отново е сама

Celebrities преди 1 година

Бившата съпруга на основателя на Amazon Джеф Безос Макензи Скот се развежда с втория си съпруг, учителят по химия Дан Джует по-малко от две години след сватбата, съобщи The New York Times.  

More Celebrities