Следва

We love: победителката Зендая в Valentino на наградите Emmy

4 в един ден е като 7 с един удар - Кендал Дженър с 4 различни тоалета за ден

Храбрият шивач на Братя Грим има този подход - с един замах по много. Същото, но не в приказка, а в живата реалност, видяхме онзи ден от един от най-нашумелите модели на последните години Кендал Дженър, която преобличавнето го няма за нищо. Истинска звезда на street style хрониките 

Celebrities преди 1 година

Седмицата на модата в Ню Йорк започна преди няколко дни, съответно десетки приказни и не толкова приказнии, ами направо шокови тоалети от най-влиятелните модни имена в света заваляха по улиците на Ябълката в чест на голямото модно събитие. Streetstyle-ситуацията и  тази година изглежда дори по-интересна от самите шоута. Обръщаме специално внимание на Кендъл Дженър, изящна, модерна, динамична, която с лекота смени цели четири тоалета в един ангажиран нюйорскси ден. Като особено великолепна отбелязваме комбинацията с млечнобялата рокля, буквално лепнала на тънката и гъвкава снага на мис Дженър, но като цяло основният рефрен са именно роклите, най-женствената дреха ever. 


Like mother like daughter: разкошна Кендал Дженър, дословно копие на мама Крис


В горната комбинация прелестната рокля е "римувана" нетипично със син пуловер, вързан на талията, масивни златни обеци, сандали и чанта, също приятно контрастиращи на бялото. Този стил на обличане е идеален за всички, които искат да постигнат „ефекта на отслабване“ чрез обличането, в случая идеално интерпретиран чрез V-образното деколте и отлична прибрана кройка. Веднага щом захладнее, пуловерът се мята отгоре. В Ню Йорк обаче е доста топло, така че Кендъл държи "оръжието" на кръста, едновременно изибрайки супер леки сандали, които при хлад могат да се заменят с почти всеки друг модел,  който имате наличен у дома. 

Дженър показа и елегантно плисирано макси. Сребристият тоалет подчертава приятно женствените извивки на тялото и едновременно с това липсата на бельо. Визията завършват метализирана чанта и чехли с тънки каишки.

Малко по-късно дойде редът на любимата дължина на Кендъл - мини. Виждаме сладка рокля на цветя, съчетана с кафяви ботуши - комбинация, възможна единствено върху тънки и дълги фигури с безкрайни крака, защото ботушите неизбежно скъсяват визуално с няколко сантиметра (Trend Report: зимни ботуши с леки рокли, хубаво е).


Шортички като на Кендал Дженър


В същия този "ден на голямото пребличане" Кендъл пак слага лека лятня рокличка, очевидно уверена, че есента не е повод да приберем този тип толкова секси дрешки в гардероба. Комбинираме с черен чорапогащник и носим и през зимата. Особено добре се получава комбинацията между такъв, подчертано романтичен тоалет, с бомбър яке или комбат боти. В случая с Кендал тя избира класически женствен ботуш на ток, което не прави видяното по-малко ефектно.

И ако и на вас, като на нас, ви се зави свят от енергията да се преболечеш толкова пъти за едни 12-ина часа, нека се подкрепим, сравнявайки мненията си в анкетата - коя от 4-те рокли в един ден на мис Дженър грабвате и отлитате за Ню Йорк, без да се замислите >>>    

Анкета

Коя от 4-те рокли в един ден на мис Дженър грабвате и отлитате за Ню Йорк, без да се замислите?

More Celebrities

Роузи Хънтингтън и Джейсън Стейтъм, фамилията и всички членове на Spice Girls на партито за ЧРД 50 на Виктория Бекъм

Celebrities преди 22 часа

На 17 април Вики Бекъм отпразнува юбилея със семейството си, но реши да не се ограничава до това и организира парти в частния клуб Осуалд ​​в Лондон, където покани куп звездни приятели.  

Салма, Франсоа-Анри и Матилд Пино - пайети и нежност на модния Олимп

Celebrities преди 19 часа

Салма Хайек, супер сексапилна, милиардерът и нейн съпруг Франсоа-Анри Пино, и доведената дъщеря, красивата Матилд, присъстваха на гала вечеря в рамките на 60-ото Биенале на съвременното изкуство във Венеция.