Следва

Честита годишнина, Джейли - най-хубавите снимки и съвети на iconic двойката!

Нещо като усмивка: Шарлийн придружи Албер II, протоколни снимки с внушение

Принцът на Монако Албер II от Монако и принцеса Шарлийн се появиха заедно, а поводът - първа копка на бъдещия приют на Обществото за защита на животните (SPA) на Монако.

 

Celebrities преди 1 година

Очаква се приютът ще отвори врати в края на 2023 г., а идеята е да се занимава със спасяване и рехабилитация на болни и ранени животни.

Приютът ще бъде ръководен от принцеса Шарлийн, която от няколко години работи с благотворителни организации, които защитават животните.

Шарлийн Уитсток се появи на събитието в елегантна бяла риза Akris и черни панталони Louis Vuitton, с черни мокасини Jimmy Choo и слънчеви очила Prada. На снимки, публикувани в социалните мрежи от двореца на Монако, принц Албер II и херцогинята на Монако се усмихват и се държат за ръце, и не само, а Албер II нежно целува жена си по бузата.

Напоследък принцеса Шарлийн по-често отпреди излиза със съпруга си. По-рано, през май, Voici публикува новината, че тя се е съгласила да изпълнява задълженията си пред обществото срещу 12 милиона евро годишно, въпреки многото слухове за проблеми в знатното семейство. Тази в известна степен скандална информация не беше потвърдена, разбира се, дори напротив, самият Албер търси всеки възможен повод да опровергае слуховете за трудности в брака му с Шарлийн.

За пореден път след като публичните кадри се появиха в пространството, колеги от западните медии отбелязаха , че на снимките принцесата изглежда уморена, с неестествена усмивка, с далечни очи (четете още: Най-тъжната принцеса на света: Шарлийн на червения килим). Отново се споменава теорията, че красивата Шарлийн е била принудена да постъпи в Paracelsus Recovery, дискретно медицинско заведение, в което богати пациенти се лекуват от наркотична, алкохолна и прочие зависимости, както и от психични разстройства. След дълго отсъствие от протоколните си задължения и продължителен престой в Южна Африка, принцесата все пак се събра със съпруга и двете си деца през март тази година (Шарлийн се върна: две бляскави появи на принцесата - на Седмицата на модата и на Гран при). Гледайки поредната порция протоколни снимки, се колебаем - очевидно е, че има усилие за сближаване, но е също така очевидно, че нещата са по-минорни, отколкото предполага да бъдат, поне за страничния янаблюдател. 

More Celebrities