Следва

Ивон Шуинар "дари" марката си Patagonia на природата

We love: Тимъти Шаламе е първата мъжка корица на Vogue UK

Зверче! 

All fashion преди 1 година

Тимъти Шаламе стана първият мъж със самостоятелни сесия и интервю за корицата на британския Vogue. Актьорът-хипар ще е по британските будки за списания от октомври, анонсираха колегите днес. Заснет е от може би най-известния моден фотограф Стивън Мейзъл, стилизиран от главния редактор Едуард Енинфул в предимно кожа от Gucci, Miu Miu, Rick Owens и Mugler.


Петъчна доза секс: pretty boy, Тимъти Шаламе


В интервюто той говори по вечни теми като тийнейджърските мечти, славата и модата: "Разбирам, че животът на зряла възраст може да бъде доста скучен, но животът на един артист винаги е необикновен," отбелязва той, без да пояснява какво е "зряла" възраст... Че Тимъти hit-на корица на голямо модно списание не е баш изненада. Актьорът е известен със своя пищен индивидуален стил и желание да разшири обичайните граници на мъжкия гардероб. На червения килим Тимъти редовно се противопоставя на дрескода и избягва класическите смокинги в полза на крещящи костюми или дори гащеризон с отворен гръб, които той носеше на филмовия фестивал във Венеция тази година - не казваме, че нямаме възражения спрямо официалния му стил, но ходовете му са значими за индустията.

Припомняме, че през 2018 г. Зейн Малик получи солова корица на британския Vogue, но тя беше само в дигитален вариант (Шаламе вече е в печат), а първият мъж в историята със самостоятелна печатна корица на Vogue беше Хари Стайлс (в рокля) през 2020 г.

 

 

More All fashion