Следва

Безсънни нощи: умора и тъга по лицето на принцеса Катрин в Сандрингам

Блейк Лайвли в очакване на четвърто дете от Райън Рейнолдс

Блейк Лайвли е в очакване на четвърта рожба. 35-годишната актриса очаква поредно бебе от Райън Рейнолдс, а новината разбрахме от снощна поява на красивата жена в Ню Йорк. Удоволствие е да следиш любовта на Блейк и Райън, плодовита, красива и без аналог...

 

Celebrities преди 1 година

Харизматичната, грееща Блейк се появи на Forbes Power Women's Summit в бляскав стайлинг. Бременното й коремче се крие под искряща рокля на Valentino - мини, закачлива, секси и много сладка всъщност, особено с приятно преметнатия на шията бял шлейф и симпатичните обувки на платформа, подбрани в точно съответствие с останалото.  

Блейк и Райън са женени от 2012 г., извънредно готини са заедно, защото видимо и с просто око много се обичат, и дотук имат три дъщери: Джеймс, 7, Инес, 5 и Бети, 2 (четете още: Уличният стил на звездите: Блейк Лайвли в бял лен, Райън Рейнолдс с бебешки гривнички).

More from View Sofia

Триумфът на кралица Камила: личното й (и много достойно) сбогуване с Елизабет II, която иначе смаза любовта й с Чарлз III

Celebrities преди 1 година

Въпреки трудните отношения с кралското семейство в годините, Камила, днес Кралица-Консорт, продължава с достойното си поведение, особено отчетливо, докато наблюдавахме как отдава почит на Елизабет II в дните след кончината на Нейно Величество. 

10 -те най-гръмки скандала на Оскарите

Celebrities преди 2 години

И тази година, с наближаването на датата, на която ще се раздават поредните Оскари, още повече предвид историческата номинация на Мария Бакалова за Най-добра актриса в поддържаща роля, тръпнем от радост, нетърпение и още нещо... 

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.