Следва

Кой кой е в d:istinkt, Агенцията на годината: Слав Соколов

3 пъти "да, защото..." на великолепния и достъпен Huawei nova 10 Pro

Да притежаваш друг телефон, а не този, е грях 

All About Life преди 1 година

Новата nova, номер 10 поред, и то Pro версията й е това, без което дните на есен 2022, работни и почивни, са непълни н неготини. Новото изобретение на Huawei би трогнало всеки - лудите учени, градските хора, неградските хора, тийнейджърите, модните редактори със сигурност, защото за ужасно сладка цена получаваме няколко "най" - най-добрата предна камера, правена някога, най-бързото зареждане сред всички комуникационни устройства на пазара, най-красивите детайли (последното е колкото субективно, толкова и обективно казано).

Надолу са 3-те причини веднага да скочите до най-близкия партньор на Huawei, облегнете се с чаша чай и нещо сладко, защото само да мислиш за такъв телефон е сетивно удоволствие; какво остава за това да си го имаш, хм... 

Изключително сладка цена

Новият лаунч на технологичния бранд, който ни разтапя с качество и изящност, са двойката nova 10 и nova 10 pro, респективно на цена от 999лв и 1249лв. Цифрите никога не лъжат, а тук направо подкрепят хрумката ни за воайорство с новия телефон, защото съвсем реалистично на пазара няма друг с такива функции и такъв дизайн възлизащ на такава готина цена. 

Мощно зареждане

Две думи: 10 минути. nova 10 Pro се зарежда за точно толкова благодарение на Super Charge технологията. Обикновено преди да излезем от офиса или от вкъщи, цъкваме режим HUAWEI SuperCharge Turbo и ситуацията става от 20% на 80% докато приберем лаптопа в чантата, оправим червилото и облечем палтото. От 0 до 100% периодът за зареждане е само двойно повече, т.е. 20 минути, което пак е невъзможно за други джаджи.

Най-добрата предна камера ever

И стигаме до най-важното... камериТЕ. Предната е двойна - отдясно ултраширока 60-мегапикселова с 4K видеозаснемане и 100° ултраширок ъгъл, отляво 8-мегапикселова Portrait Close-Up с автофокус, 2Х оптичен зуум и 5Х дигитален зуум. Досега не сме имали телефон, с който можем да приближаваме, докато се самоснимаме - gamechanging е.

Задната камера е най-красивото в nova 10 Pro, състояща се от три компонента: също 8-мегапикселова ултраширока макрокамера + 50 MP RYYB Ultra Vision камера + Portrait Depth камера, събрани елегантно в т.нар. Star Orbit Ring - точната доза великолепие, подаваща се от задния джоб много игриво. Светлина, цвят и блясък, които правят този 191 грама тежащ, 7,88 мм тънък телефон бижу. 

Като приятели ви съветваме да си причините Huawei nova 10 Pro, защото другата седмица на ViewSofia.com ще ви очаква пълен гид как да се самознимате идеално, професионално, супер лесно с телефон, за което, а и за приятно, артистично ежедневие, си трябва точно такова устройство...

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 6 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 5 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 5 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.