Следва

Дързост и красота: датският принц Йоаким влюбен в съпругата на брат си

Дизайн за вдъхновение: на Рита Ора къщурката в Лондон

Рита Ора, 31, покани екипа на Architectural Digest в къщата си, построена през 1800 г. и по-чаровна от винаги с нейното присъствие там.

 

All About Life преди 1 година

Този имот първо е бил собственост на Артър Ракъм, един от водещите британски илюстратори от „Златния век“ на илюстрованите детски книги. Сред многобройните му произведения са картинките към "Алиса в страната на чудесата".

„Тази къща има много енергия – добра енергия. Усетих веднага всички хубави и креативни неща, от които се нуждая, когато влязох за първи път", разказва Рита пред колегите. В снимките надолу е всичко, което този дом излъчва и което може да те накара да поискаш подобен – безкрайно ценната светлина, струяща отвсякъде, елегантният пинг-понг между формите и детайлите, изящното изкуство, пръснато наоколо по ненатрапчив и свеж начин, интимността на банята, свежестта на градината. Ах, Рита, приказно ти е! 


Дизайн за вдъхновение: двама мъже и две кучета в омаята на Париж


 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.