Следва

Илон Мъск лансира пафюм - ухае на изгоряла коса

Beauty Starter: Кейт Мос и когато с гримьора ти сте най-добри приятелки

Красотата - throwback и fastforward 

Celebrity beauty преди 1 година

Изминава една доста успешна година за Кейт Мос. Като започнем с това как прикова прожекторите върху себе си на Седмицата на модата в Париж, през лансирането на уелнес линията й Cosmoss, партноьрство с други големи брандове, участие в делото на Джони Деп, не една кампания за SKIMS, и (най-накрая) повод да сподели тайните си за красота. Още с изгряването си през 90-те, супермоделът, предприемач и икона на стила смята гримьорката си Шарлот Тилбъри за една от най-близките си приятелки. "Срещнахме се през 1998 г. за първата ми сесия на Dazed! Тогава Шарлот беше доста резервирана по отношение на грима ми“, разказва Мос пред Vogue за първата им среща на снимачната площадка. "Работихме върху безброй корици, кампании, ревюта и червени килими през годините - и избухвахме на стотици партита заедно!“



Днес Тилбъри обявява Мос за лице на своята юбилейна колекция, вдъхновена от Studio 54. Обсипана с пайети и ламе, Мос участва в кампанията заедно с актрисата Лили Джеймс и супермоделите Туиги и Джордан Дън. Тя я нарича "върховното тържество“. В ексклузивно интервю за Vogue, което следва да прочетем, Кейт Мос говори за личните си икони в аспект на красотата, черпейки вдъхновение от глем рока и фронтмена на T. Rex Марк Болан. Отваряме дума иза тайните на афтърпартита, които е научила по пътя си към върха, и най-ценното: готин трик за сутрешна бюти рутина. Let's see!



Току-що станахме свидетели как прикова цялото внимание към себе си по време на парижкото шоу на Saint Laurent в LBD и страстно червени устни. Имаш ли любими бюти визии, към които се връщаш отново и отново, защото знаеш, че камерата ги обича?

Вдигнатата коса и червените устни винаги са перфектна визия и са много шик. Разрошената коса с опушени очи и nude устни също са ми фаворит. Не случайно Шарлот създаде своето червило Nude Kate за мен - нося го навсякъде!

Вашите beauty icons?

Анита Паленберг и Сузи Кейв - най-готините жени на планетата!


2011 г.

Парти гримовете и прическите ти са вдъхновение за целия свят. Партито за 34-тия ти рожден ден беше ли на тема Studio 54? И ако да, това повлия ли в тази кампания?

Шарлот е направила толкова много от визиите ми за рождените ми дни през годините! Глем рокът беше темата за моя 34-ти рожден ден и за това Шарлот ми нарисува онзи прекрасен грим със златни звездни очи! Визията ми за онази вечер беше вдъхновена от Марк Болан, а Шанел ми изпратиха тъмносиня рокля от тюл със златни звезди. И двете обичаме блясъка на седемдесетте, така че е наистина забавно да създаваме Studio Tilbury. В допълнение преосмисляме блясъка на диско ерата и използваме много прекрасни цветове, металически и бляскави. 

Кои са някои от най-запомнящите се вечери навън, независимо дали за работни партита или срещи с приятели? Как двете с Шарлот се подготвихте за снимките за новата празнична кампания – имаше ли някакви емблематични визии, които създадохте заедно и които върнахте в светлината на прожекторите?

Тази дръзка златна звезда, която направихме за моя 34-ти рожден ден, беше голямото ни вдъхновение, както и диско прическата от моя 30-ти юбилей! Наистина мисля, че чрез новата ни линия жените могат да направят нещо доста драматично за партитата по празниците - бласъкът никога не е твърде много, винаги може и още!


Кейт Мос на 30-ия си рожден ден, 2004 г.

Има ли визии, специфично празнични, към които гледаш назад и си мислиш "това беше идеално“ или пък обратното, да си кажеш "Никога повече няма да направя това, защото…“?

За нищо не съжалявам! Обичам опушените очи и любимия ми начин да балансирам смелият, драматичен очен грем с „голи“ устни.

Сега Лила заема ли идеи от твоите архиви? Или обратното?

Случва се...

Кои са най-важните бюти продукти, постоянно в твоя несесер или будоар?

Винаги имам молив за устни Charlotte’s Lip Cheat в цвят Pillow Talk и коректор Beautiful Skin Radiant. Плюс извивачка за мигли.

Спомням си, че видях клип, в който двете с Шарлот говорите за използването на молив за устни, за да рисувате изкуствени лунички за - кои са някои от любимите ти задкулисни трикове?

Шарлот ме научи на най-невероятния трик с коректор; това е буквално като оформящо облекло за очите и лицето - дава мигновен лифтинг ефект на очите! Знам как да го нанасям във вътрешните и външните ъгли на очите и да го преливам нагоре. Това промени живота ми!


Шарлот Тилбъри и Кейт Мос, 2016 г.

Сега, след като имате своя линия, Cosmoss, препоръчвате ли чайовете Dawn или Dusk на приятелите си за възстановяване след бурна нощ (или вече имате някакви алтернативи за рефреш)?

Чаят Dawn е идеален за сутринта, тъй като съдържа билката Pu-erh, която детоксикира; розмарин, който повишава енергията; а също и дафинови листа, които подпомагат храносмилането. А потапянето на лицето в купа с ледена вода с резенчета краставица винаги помага!

More Celebrity beauty

Виктория Бекъм за парфюма си: „Suite 302 е любовното ни писмо с Дейвид до Париж”

Celebrity beauty преди 2 седмици

Бившата членка на групата Spice Girls и основателка на едноименната козметична марка Victoria Beckham Beauty пуска линия парфюми. По повода, прекрасно интервю на колегите от Madame Figaro с ВБ. 

Хали Бейли в Малката русалка: всичко за грима, прийоми и марки

Celebrity beauty преди 9 месеца

Ариел от "Малката русалка" е най-известна със своите развяващи се в морето червени коси. Въпреки това се оказва, че гримът на русалката е също толкова важен и емблематичен. Колегите от Vogue разговарят с един от гримьорите на актрисата Хали Бейли и ни разкриват тайните зад грима ѝ в новия филм "Малката русалка"

Beauty Starter: Зендая с перфектните вежди и самонанесения грим

Celebrity beauty преди 10 месеца

Красивата актриса, певица и активист е най-известна с изпълнението си, спечелило "Еми", в хитовия Euphoria и ролята си във франчайза Spider-Man, както и с това, че е звезден посланик на Lancôme от 2019 г. Лицето на аромата Idôle на марката говори с Vogue за емблематичните си вежди, умението да поемаш рискове на червения килим и защо никога не пропуска овлажнителя

Beauty Starter: Летисия Каста на 45 - спокойствие, масажи и няколко топ продукта

Celebrity beauty преди 10 месеца

Летисия Каста очаква доброта, положителна енергия и нежност от хората, които се грижат за нея, както и от козметичните си продукти. И като се има предвид аурата, която се излъчва от лицето и външния ѝ вид, това наистина работи