Следва

Джулия като Билет за Рая: розова, усмихната, прекрасна мисис Робъртс

Щом не е Хари Стайлс, кой е най-красивият мъж в света? Коментираме заедно

Миналата седмица Учени се изказаха, че Хари Стайлс е най-красивият мъж на планетата, недоволството и несъгласието от страна на вас, някои от читателите ни, е солидно, затова...

Love преди 1 година

... стартираме специално сведена до фейсбук инициатива: Кой е най-красивият мъж на света? 

Статията за Хари е достигнала до над 120 000 души и голям процент от стотиците коментари изявяват, понякога леко грубо, несъгласие. Ето някои от тях, които ние предпочитаме да не коментираме, а използваме само с илюстративна цел: 

"Ай стига, бе Иде ми да го накърмя..."

"Абсолютно грозен лигльо."

"Най-красивото гейче на планетата..."

"Глупости! Сладникав и с квадратна глава!"

"Проучването да не е провеждано от майка му?"

"Въй въй въй, до къде я докарахме"

"Щот не са ма виждали"

"Между пее.раси ли е проведена анкетата"

"Жабок"

Естествено, има мили и интелигентни коментари; някои от вас контрират с Ален Делон, Дейвид Бекъм, Пол Нюман, Мариано ди Вайо, Джан Яман, Крис Хемсуърт, Шон Конъри, Франк Синатра, Кърт Кобейн, Брус Уилис, Силвестър Сталоун, Джейсън Момоа, Джордж Клуни, разбира се, "моят мъж" и много други. Да, мъжката красота е нещо субективно - сега я търсим в множеството и предстои да я обобщим в една от любимите ни рубрики, Петъчна доза секс, след преброяване на вашите гласове. 

Споделете в коментар, щом не Хари - Кой е най-красивият (известен) мъж в света, от миналото или от настоящето? Може с аргументи, може и без, но трябва да е искрено и лично. Питаме от днес до петък!

More from View Sofia

Кание Уест се ожени тайно, избраницата е колега

Celebrities преди 1 година

След развода с Ким Кардашян (който беше финализиран само преди два месеца), Кание Уест не остана ерген за дълго. Американският таблоид TMZ съобщава, че рапърът е вдигнал тайна сватба с новата си любима Бианка Ченсори, която работи в модната му компания Yeezy  

Има ли значение ринопластиката, след като си най-обичаната кралица на света: Рания преди намесата

Celebrities преди 1 година

Кралицата на Йордания, обожаемата съпруга на крал Абдула II, се възприема като икона на стила и една от най-красивите жени в съвременните монархии - наричат ​​я „диамантът на Близкия изток“. Въпреки това не може да се твърди, че Рания е наследила външния си вид. Връщаме се в младостта и разбираме, че не всичко е, каквото изглежда, което никак не пречи да си прекрасен. 

More Love