Истории от живота: Уенди Денг, от китайска сиромашия до американско богатство и как

Истории от живота: Уенди Денг, от китайска сиромашия до американско богатство и как

Махнете за чао на бедността, преместете се от комунистически Китай в САЩ, станете муза на най-успешните бизнесмени в света и изградете шеметна кариера - използвайки примера на Уенди Денг, разказваме как да получите всичко с помощта на упорит труд, правилни връзки и способност да използвате слабостите на мъжете

 

Уенди Денг изглежда като жена, получила всичко от живота: състояние от няколко милиарда долара, известни съпрузи и любовници, и кръг от познати за завиждане. Нейните суров нрав и труден характер (нещо, заради което Уенди често е сравнявана с китайски дракон) са смекчени от естествената, типично азиатска красота, а репутацията на сърцеразбивачка не се свежда до тази на просто поддържана добре жена, защото Уенди има десетки успешно реализирани проекти, много печеливши инвестиции в глобални корпорации и няколко нелоши игрални филма.

Противоречивият характер на Уенди се оказва основния й коз при покоряването на куп недостъпни върхове. Тази жена знае идеално кога точно да изобрази ориенталско смирено подчинение и кога трескаво и без угризения да се впусне в атака, предизвиквайки възхищение. Какво всъщност е необходимо, за да заработи комплицираният ви характер във ваша полза, разказваме надолу.

От часа по английски право в Калифорния

Уенди Денг не е богата по рождение. Семейството й живее в малкия (по местните стандарти, разбира се) китайски град Дзинан със средномесечен доход от около двеста долара. Тогава бъдещата звезда на Манхатън се казва Венге Дън и учи в най-обикновено училище. Това са гладните 70-те: Китай бавно се промъква към своето „икономическо чудо“, но в онзи момент не може да предложи на гражданите си никакви удобства - семейство Дън, например, няма електричество вкъщи, нито топла вода. Но младата Венге, както си спомнят нейните приятели от училище, няма никакво намерение да живее по този начин: от детството си симпатичната малка китайка мечтае за луксозен живот, висок статус и - както мнозина тогава в Китай - свободна капиталистическа Америка.


Уенди Денг на партито на Fashion Group International; На бала на Института по костюми, 2017 г


Истории от живота: паричният и всякакъв възход на Мохамед бин Салман, кронпринцът на Саудитска Арабия


Момичето започва да „изработва“ билета за Щатите още в училище - безкрайни часове английски, никакви разходки с приятели, нито грам загубено време. В крайна сметка познаването на езика на "капиталистите" дава плод и когато богатото калифорнийско семейство Чери пристига в града, тя веднага, след като преди това е променила китайското си име на типично американското „Уенди”, доброволно става техен преводач.

По-късно, благодарение на фамилията Чери, 20-годишната Уенди ще се премести в Южна Калифорния, където в най-добрите традиции на Пепеляшка по американски ще си намери работа като сервитьорка, а след това ще отиде в Йейл (ще разкажем по-нататък как). Тя ще бъде страхотна студентка и, за разлика от много от големите умове сред състудентите си, ще направи блестяща кариера.

Мърдок, Блеър, Путин и другите мъже на Уенди

Много ентусиасти в преследване на американската мечта, се пробват за пробив в кариерата, ходейки буквално на глава - неистови усилия, денонощно бачкане, стрес. Уенди има друга концепция - тя решава да забогатее, използвайки за целта мъжките сърца. Известно е, че младата жена се мести в Щатите благодарение на усилията на г-жа Чери, която намира младата китайка за много мила, но с чийто съпруг Уенди усъвършенства английския си в различни хотели в Гуанджоу в продължение на една година. По-късно г-н Чери ще стане американски съпруг номер 1 на Уенди - благодарение на брачния документ тя получава зелена карта, от което пък идва и лекотата, с която се запознава на място с богатия бизнесмен Дейвид Улф, чието семейство щедро ще заплати студентството на чаровната китайка в Йейл.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.