Следва

Най-добрата диета за Зима 2022, Скандинавската!

14 хиляди човека усетиха мощта на болида отблизо по време на Red Bull Showrun Plovdiv

"Eдно от големите вдъхновения за направата на проекта беше присъствието на Дейвид Култард и Формула 1 в Пловдив. Свикнали сме да виждаме болида по трасета, а не по павета. Това несъответствие между двата елемента вкара голяма доза магически реализъм в нашето видео.", казва сценаристът и режисьор на видеото Иван Москов.

All About Life преди 1 година

Проектът е продуциран от филмова къща Beardfrost Productions, съвместно с Red Bull Bulgaria и Red Bull Racing Team. Видеото показва преминаването на легендарния британски пилот - Дейвид Култард през емблематични локации в града на тепетата. Крайната точка на пътешествието е Гребен канал, където по-рано тази година се проведе събитието Red Bull Showrun Plovdiv.

"Цялата логистика по проекта беше предизвикателство - затварянето на булевардите, безопасността на екипа и гражданите, тълпите от хора, които не искахме да се виждат в кадър, а прииждаха отвсякъде. Особено, когато успоредно с това самият болид, щом запали, имахме няколко секунди да стартираме камерите и да снимаме. Едновременно с това, всички други фактори трябваше да са организирани и подредени за кадъра. Имаше доста критични моменти, но успяхме да се справим, заради опитния екип и най-вече заради безценния ни асистент-режисьор - Бойка Пехливанова. Без нея всичко щеше да се разпадне още на първата сутрин.", споделя главният оператор на продукцията Стоил Димитров.

"Крайният резултат трябва да определят зрителите и хората, които ще гледат видеото. Ще ми се с нещо подобно да можем да обърнем словореда на българската поговорка: 'хубава работа, ама българска' с 'българска работа, ама хубава'"., казва още Москов.

Четириминутното видео може да бъде видяно в страницата www.redbull.com, както и още кадри и информация за проекта в Instagram.

More All About Life

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 16 часа

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 16 часа

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.