Следва

Кой кой е в d:istinkt, Агенцията на годината: Рая Тодорова

Уличният стил на звездите: херцогиня Меган Маркъл

Детайлният преглед на видяното показа: гащеризон Malia Mills, шапка Cuyana, чанта Chloe, слънчеви очила Valentino, бижута Cartier и сандали Emme Parsons

 

Celebrities преди 1 година

Кралската обитателка на Холивуд Меган Маркъл е изключителна рядко попадение за папараците, ловци на стрийт стайл. Почти невъзможно е на фона на положението й като кралска снаха и уединения живот на много акри земя в Калифорния 41-годишната бивша актриса да бъда щракната някъде случайно. Но, както показват и кориците на n-на брой лъскави издания, които напоследък зачестиха с публикации с портрета на Меган, съпругата на принц Хари е поела курс за популяризиране на личността си. И това пазаруване в духа на Анджелина Джоли или Джулия Робъртс идеално се вписва в тази концепция за „завладяване на шоубизнеса и многомилионната армия от фенове“.

Меган излезе да пазарува с помощници и охрана в тъмнозелен гащеризон без презрамки Malia Mills, съчетан с маслинен пуловер, небрежно вързан около раменете. Основното във визията обаче са аксесоарите: шапка Cuyana, чанта Chloe, слънчеви очила Valentino, бижута Cartier и сандали Emme Parsons. Визията приключва с прибрана небрежно на плитка коса, малко нещо в стила на съседката Хейли Бийбър.

 

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.