Следва

Мега секси джапанки или Ким Кардашян ТАКА

Анджелина Джоли ще е Мария Калас

Анджелина Джоли ще изиграе оперната прима Мария Калас в нов филм, режисиран от чилийския режисьор Пабло Ларайн, който направи и биографичните драми "Спенсър" за принцеса Даяна и "Джаки" за Жаклин Кенеди

Celebrities преди 1 година

Заглавието е, разбира се, "Мария". Според резюмето, филмът ще разкаже "бурната, красива и трагична история на живота на най-великата оперна певица в света" чрез спомените на Калас за последните й дни в Париж през 70-те години. По сценария на филма е работил Стивън Найт („Спенсър“, Peaky Blinders).

"Отдавна мечтаех за възможността да съчетая двете си най-дълбоки и най-лични страсти - киното и операта", цитират Ларайн колегите от Deadline. "Да направя това с Анджелина, изключително смела и любознателна актриса, е уникален шанс. Истински късмет."

Джоли казва, че също отдавна се възхищава на работата на Ларайн и мечтае да работи с него. „Приемам живота и наследството на Мария много сериозно. Ще дам всичко от себе си, за да посрещна предизвикателството", обещава красавицата. 


Мария Калас

Мария Калас е без съмнение най-великата оперна изпълнителка на всики времна. Американка от гръцки произход, родена в Ню Йорк, впоследствие Мария живее и играе в Италия, където се състезава с другата голяма оперна звезда на времето - Рената Тебалди, а в последните си творчески години - и с Джоан Съдърланд. В продължение на няколко години Калас е в романтична връзка с Аристотел Онасис, която любов, според близки до примата, я смазва и слага край на кариерата й. Онасис, припомняме, никога не се жени за Калас, въпреки обещанията си, заменяйки я безцеремонно с вдовицата на президента Кенеди - Жаклин (четете още: Големите любовни истории: Мария Калас и Аристотел Онасис). 

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.