Следва

Миналото: за чантите и джобовете

We love: Фийби Бриджърс за Teen Vogue <3

Най-готината жена-музикант на съвремието 

All fashion преди 1 година

Ако чувате за нея на пръв път, съжаляваме за загубеното време, пуснете си поне най-известните й "Kyoto,” "Moon Song” и "Motion Sickness” (ние обожаваме "I Know the End", "Smoke Signals", "Savior Complex" и целия "Better Oblivian Community Center"). Фийби има номинация за Грами за най-добър изпълнител, но "е много повече от музикант" се казва в новия брой на Teen Vogue. Бриджърс използва известността си често за да адресира несправедливости и тя остава вокална винаги, включително пред колегите от Vogue.

Бриджърс разговаря с редактора отговорен за News and Politics на изданието, Лекси Макменамин, по различни теми, включително аборта и "видимостта" на LGBTQ+ в рока и попа. Като член на LGBTQ+ общността (от няколко години тя е във връзка с Пол Мескал от "Normal People") и с възхода на женски и джендър куиър артисти в рока като Mitski и Pom Pom Squad, Бриджърс казва, че е тъжно, че общността е "принудена да се идентифицира с белите момчета“ отпреди десетилетия: "Мисля, че в основата на всичко е просто желанието да бъдем разбрани.“

Що се отнася до това кой има достъп до аборт, Бриджърс вярва, че белите хора от средната и висшата класа винаги ще имат достъп до ресурси за репродуктивно здраве, независимо дали става въпрос за летене до друг щат или семейна помощ: "Просто е много по-трудно за жените, които нямат средства или сексуално образование, така че харесвам организациите, които улесняват живота на тези хора“, казва тя.

В интервюто си за Teen Vogue Бриджърс отбелязва, че жените не трябва да позволяват на никого да ги плаши "с или без" аборт, "защото освен ако не го правите по опасен начин е безопасно. Поздрави за планираното родителство.“ Бриджърс, която е открита за собствената си история с абортите, също обсъди опита си с The Guardian преди появата си в Glastonbury през юни. Без да се чуди много тя публикува в социалните мрежи опита си в сферата на "планираното родителство“, добавяйки, че решението й да направи аборт не е емоционално. "Изобщо не бях разстроена“, казва тя пред The ​​Guardian. "Хормонално -да! Но не мисля, че трябва да ми приписвате някаква мъка. Не! Не мисля за зародиша като за бебе, разбира се."

Тя, изключителен артист (с когото имате пълното право да не сте съгласни), е радост за окото и ухото (не само хипстърското), цялата сесия е надолу >>>

More All fashion