Следва

Кейт Мидълтън „върти семейството", според кралския личен секретар, видно и отдалеч

Любовта на Мис Аржентина и Мис Пуерто Рико, вече щастливо женени

Мариана Варела и Фабиола Валентин се срещат през 2020 г. на конкурса Miss Grand International: колегиалното приятелство се превръща в любов 

Love преди 1 година

Мариана Варела и Фабиола Валентин, съответно Мис Аржентина и Мис Пуерто Рико, се ожениха с голяма тайна сватба на 28 октомври. Всичко вече е потвърдено и топ новината днес са новите булки, които публикуваха, всяка в своя профил, красиво видео с някои от акцентите на връзката им. Връзка, която от няколко дни е легален брак, както се казва в коментара към публикацията: "След като избрахме да запазим връзката си поверителна, сега отваряме вратата към един специален ден. 28.10.22“. Думи, написани от двете, придружени от емотикони сърце, пръстен и звезда.

Видеото започва с няколко снимки и клипа, направени по време на тяхната любовна афера, включително пътувания, видеоклипове на плажа, изображения на техните пръстени и видео на предложението за брак. След това във видеото ги виждаме облечени в бяло, празнуващи съюза  си на стълбите на Брачната служба в Сан Хуан, Пуерто Рико.

Мариана и Фабиола се срещат в Тайланд през декември 2020 г. по време на конкурса Miss Grand International. Естественото разбирателство, което първо се превръща в приятелство, а след това в любов, продължава оттогава. Без съмнение връзката им започва с тази първа среща. В това състезание с 63 кандидатки, двата модела завършват в челната десетка (Мис Аржентина заема шесто място, а мис Коста Рика - осмо). Американката Абена Апия, първата чернокожа жена печели това състезание. Именно тя коментира новината за сватбата на Мариана и Фабиола: "О, честито, MGI - красив съюз!“. След това идват много съобщения за насърчение и подкрепа от много други жени, които участват в състезанието. Двете булки публично благодариха: "Благодарим ви за цялата обич! Много сме щастливи и благословени! Пожелаваме ви любовта, с която ни дарявате, да ви се връща многократно! Много благодарим".

Мариана (родена през 1996 г.) и Фабиола (родена през 1999 г.), веднага след състезанието започват да поддържат топли приятелски отношения. Връзката им се задълбочава през пролетта на 2021 г., както потвърждава публикацията, посветена на Мариана, публикувана в Instagram от Фабиола: "Един от страхотните подаръци на това преживяване е близостта. Това е нещо много специално и истинско. Липсваш ми, момичето ми”. Едно наистина вълнуващо посвещение, придружено с няколко кадъра, които ги показват прегърнати в морето.

През лятото на 2021 г. са първите рождени дни, прекарани заедно, съответно отпразнувани в социалните мрежи с две видео-посвещения, пълни с любов. Първа Фабиола пише на Мариана: "Честит рожден ден! Благодаря ти, че ме направи част от живота си и съучастник в твоето щастие. Ти си безценно съкровище и се надявам да запазим нашето приятелство завинаги. Защото следващия рожден ден... ще го прекараме заедно. Обичам те!". След няколко дни ето поздравителното съобщение на Мариана към Фабиола: "Честит рожден ден на моята красива приятелка Фабиола. Тя е вярна, невероятно автентична и внимателна. Това е да откриеш себе си в друг човек, да разбереш всяко малко нещо, което твоята сродна душа прави дори несъзнателно... въпреки обстоятелствата, да се разбирате, да виждате всичко един в друг. Приятелството ни намери неизбежно. Както винаги казвам... ти си дар от Бога”.

Често принудена да стои далеч по служебни причини в началото на 2022 г. Фабиола е тази, която не спира да пише мили думи към тази, която вече е нейна любима: „Животът ни накара да се срещнем отново! Чакахме дълго, но страхотните моменти, които успяваме да създадем, ще бъдат все повече и по-големи. Тъжно е след колко много време се виждаме отново, но съм късметлийка, че имам някой като теб: ОБИЧАМ ТЕ“.

Това е нов видеомонтаж, който съдържа някои от най-красивите им моменти заедно, често край плажа (където често се разхождат заедно, ръка за ръка) или точно преди модно ревю. Романсът им в началото на годината стана достатъчно публичен. Особено значимо обаче е видеото, публикувано от Мариана през декември 2021 г., точно една година след първата им среща на състезанието в Тайланд. "Аржентина и Пуерто Рико са отново заедно.“ Двете празнуват една година, която ги променя завинаги и ги кара да вървят рамо до рамо и в живота. Тяхната прегръдка, на колене, е най-красивото и вълнуващо нещо в това ново видео-посвещение, което прелива от любов.

Красиво е и посланието, прочетено от мъжки глас извън екрана, който рецитира тези думи: "Hay un dicho que say:“ Поговорка, която казва: "Вчера е история. Утре е мистерия, но днес е подарък, затова се нарича настояще".

Сега тяхното настояще е по-прекрасно отвсякога.

More Love