Следва

Помощ: Обсесивно-компулсивното разстройство и как живеем с него

Лабрадорът на Риши Сунак - най-доброто куче на Даунинг Стрийт

Nova the Red Fox Lab проведе първата си фотосесия, откакто се премести на номер 10

Celebrities преди 1 година

Семейство Сунак се чувстват като у дома си на Даунинг стрийт номер 10, след като официално се преместиха само преди дни. Но не само двукраки членове на семейството се заселиха на най-престижния адрес в Обединеното кралство. 


Риши Сунак, Акшата Мурти и Нова

Премиерът Риши Сунак и семейството му си водят любовта, без която не можем - супер симпатичната рижава лабрадорка Нова.

Фотогеничният червен лабрадор е от породата Fox - порода, чиято козина е с по-рядък, по-наситен нюанс от по-често срещания жълт Lab. Любимцът е осиновен от семейството, докато Сунак бе министър на финансите на Борис Джонсън.


Кой е Риши Сунак, новият премиер-министър на Великобритания


Той поема ролята на най-доброто британско куче от своя предшественик Дилин, която беше осиновена от Борис и съпругата му Кари.

Тази седмица Нова премина през обред на посвещаване, като всеки друг нов обитател на Даунинг стрийт: първата фотосесия. Лабрито с отлично поведение се присъедини към министър-председателя и съпругата му Акшата Мурти, докато семейството позира за да насърчи членовете на обществеността да подкрепят благотворителната дейност на Кралския британски легион.

Акшата, дъщеря на един от най-успешните бизнесмени в Индия, държи каишката на Нова, докато тя крачи по коридорите на номер 10 и послушно позира пред фотографите пред входната врата. За да популяризира благотворителната кампания, Нова получи атрактивна яка с мак.

Известно е, че семейство Сунак осиновява Нова, след като дъщерите Кришна и Анушка се влюбват в Дилин, мърлявата кръстоска на Джак Ръсел на семейство Джонсън. Източник от Даунинг Стрийт каза пред The ​​Sun по това време: „Риши се противеше, но накрая се предаде и сега цялата сграда гука около нея.“ Двете мис Сунак са избрали името, породата и цвета.

Очевидно всички първоначални резерви на мистър Сунак са останали в миналото, след като новият министър-предстедател на Великобритания е видимо горд и нетърпелив да представи любимата Нова, правейки я център на публичанта му изявата тази седмица.

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.