Следва

„Роклята на отмъщението" на Даяна - хитът в петия сезон на The Crown

We Love: Кралица Летисия в смело H&M каре

Надарена с добър вкус, кралицата на Испания  Летисия носи с радост и самочувствие всякакви дрехи, включително от масмарките Zara, Mango и H&M

Celebrities преди 1 година

На филмовия фестивал Opera Prima 50-годишната представителка на испанското кралско семейство се появи в карирана пола на H&M с, мхм, дупка по средата, конкретно малко над дясното коляно.  

"Откриването на плътта буквално съсипва тази визия“, „Възхищавам й се за усета й към модата, но това просто изглежда глупаво“ и "Тя изглежда сякаш е паднала и е раздрала полата си на коляното“, заваляха на парцали негативни коментари в мрежата.

"И аз бих носила тази пола“ и "Тя е много смела, що се отнася до модата“, на обратното становище са харесалите дръзката визия.

Първоначалната идея при създаването на тази дреха е кракът да излиза през отвора. Моделът е от колаборацията на шведската марка с Toga Archives. Ние много харесваме тоалета, особено по начина, по който е съчетан - с вталено черно боди и чифт симпатични обувки на ток с малки панделки. Дължината на полата е безукорна, а секси намекът с отвора на коляното и фактът, че Летисия не буквализира дизайнерския момент, ни допадат много. 

 

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 15 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.