Следва

We love: Аня Тейлър-Джой за любимия мъж и в чувствена сесия с кон

„Нямам какво да крия, но беше много трудно“: изключителна Дженифър Анистън за Allure

Дженифър Анистън разголи душата и тялото си за списание Allure

 

Celebrities преди 1 година

За корицата на декемврийския брой на списанието 53-годишната актриса позира с мини сутиен от Chanel, а за редакционната сесия - модели на Gucci, Balmain, Aisling Camps и Calle Del Mar. Снимките са на Зоуи Гросман.

Анистън проговаря за пръв път за опитите да има бебе, неуспешното ин витро оплождане и спекулациите, че съпрузите й (Брад Пит и Джъстин Теру) са я напуснали, защото не е искала да ражда.  

„Опитвах се да забременея. Пътят към раждането на бебе се оказа предизвикателство за мен. Всички тези дълги години и години на спекулации... Беше много трудно. Минах през инвитро, пих китайски чайове... Бих дала всичко, някой да ми беше казал: „Замрази яйцеклетки. Направи си тази услуга“. Просто не се сетих за това. Е, ето ме днес. Корабът отплава“, споделя тъжно Анистън (вижте още: „Може би ще стана майка по чудо?“: Дженифър Анистън отново крайно честна).

Сякаш личната й болка не е малка, медиите непрекъснато спекулираха в наистина дългите години дотук, че Джен е завършен егоист, който се грижи само за кариерата си и затова не иска да има дете.

„И че причината съпругът ми да ме напусне, да се разделим или да прекратим брака е, че не исках да му родя дете. Това са абсолютни лъжи. Вече нямам какво да крия“, откровена е актрисата, а ние настръхваме. Медиите наистина понякога сме безпощадни, често без зла умисъл. И все пак...

Попитана дали би се омъжила отново, Анистън размишлява: 

"Никога не казвай никога, но не ме интересува на този етап. Бих искала да имам връзка, разбира се. Кой знае? Има моменти, когато искам да се свия на топка и да кажа: „Имам нужда от подкрепа“. Би било прекрасно да се прибера вкъщи и да потъна в нечии прегръдки, казвайки: „Имах тежък ден....“.

Синеоката холивудска красавица споделя също, че се чувства уверена в кожата си.

Днес се чувствам най-добре, дори по-добре, отколкото през 20-те, 30-те или средата на 40-те си години. Трябва да спрем да си говорим лоши неща. Един ден ще бъдеш на 65 и ще си мислиш колко страхотно си изглеждал на 53. Гордея се с бръчките и посивялата си коса."

„Бих казала, че в края на 30-те и 40-те години минах през много трудни неща. Но ако не ми се бяха случили, нямаше да съм това, което съм днес. Ето защо съм благодарна за всичко", казва Дженифър (четете още: Дженифър Анистън връчи награда Еми на бащата, който я изоставя).

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.