Следва

Том Форд продаде търговската си марка на Estée Lauder за невероятните 2,8 милиарда долара

Tommy Hilfiger представи на живо колекцията си за сезон есен 2022

Американската модна къща организира първото си пост-пандемично събитие в България, следвайки завръщането на бранда на модния подиум в NYFW през септември

All fashion преди 1 година

На 10-ти ноември 2022 година, в търговски център Paradise Center в София, Tommy Hilfiger представи колекцията си за сезон есен 2022. Събитието премина под творческата шапка на „Tommy Factory", с което направи реверанс към глобалната бранд кампания на Tommy Hilfiger и ревюто на бранда на NYFW, което бе първото за марката от пандемията насам. Новите модели от колекцията бяха представени в ексклузивно креативно пространство, пресъздаващо емблематичната фабрика на Анди Уорхол, в която творчеството и себеизразяването са обединени в едно.

East Coast Prep – завръщане към корените на Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger ни пренася обратно към своите източнокрайбрежни корени с колекцията си за сезон есен 2022. Лансирането на новото TH Monogram монограмно лого, създадено от Фъргъс Пърсел е акцентът за този сезон. Класическите модели на preppy стила са пресъздадени в елегантни ежедневни и емблематични визии за всички полове и възрасти.

При моделите от дамската колекция, акцентът е върху колежанската естетика, типична за университетите от Бръшляновата лига, пречупена през призмата на смелите цветове, традиционните десени и емблематичните за Tommy Hilfiger кройки.

При моделите от мъжката колекция, Tommy Hilfiger прави реверанс към легендарните prep визии от миналото си. Ризи, блейзъри, якета тип varsity и плетени жилетки са сред ключовите модели за сезона. Новото TH Monogram монограмно лого, черпи вдъхновение от университетските монограми, за да допринесе за още по-възвишен prep стайлинг.

Моделите аксесоари и обувки са проектирана с мисъл за перфектните несъвършенства, внасяйки нова чувственост към prep наследство на бранда. Стиловете, вдъхновени от архивните колекции, са преродени чрез модерни интерпретации, игриви пропорции, щампи на монограми, бродерии и colour blocking.

Ексклузивни изненади от Tommy Hilfiger

Освен възможността да се докоснат до емблематичните модели от колекцията, почитателите на марката ще открият и ще изненади на място. Те ще имат шанса да участват за получаване на аутфит от Tommy Hilfiger. Повече информация за условията за участие може да разберете от тук.

Артистичното пространство, както и самата колекция ще бъдат налични за посетители на 11 и 12-ти ноември от 11:00 до 21:00 часа.

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 1 ден

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.