Следва

И Vogue разказа историята с намерената сестра на Наталия Водянова

О, миг, ела: директни полети от София до Осло от юни 2023

Norwegian Air Shuttle стъпва за първи път у нас

 

All About Life преди 1 година

Една от най-големите авиокомпании в Скандинавието и сред Топ 10 на най-големите в Европа открива нова линия от летище София. Полетите по дестинацията София – Осло са директни и ще се изпълняват целогодишно от 24 юни догодина, съобщиха от столичния аеропорт.

Полетите ще са два пъти седмично от летище София - в сряда и събота с Boeing 737. Часовете на излитане и кацане са подходящи за всяка бизнес програма или екскурзионно пътуване до столицата на Норвегия. Билетите вече са в продажба на сайта на авиокомпанията www.norwegian.com.

"Скандинавието е стратегически регион за развитието на летище София и има сериозен пазарен потенциал, който очакваме скоро да бъде разпознат и от други авиопревозвачи. Правим поредна стъпка към разширяване на полетната мрежа и сме оптимисти за 2023 г.", каза Хесус Кабайеро – изпълнителен директор на летище София, по повод обявяването на новата линия.

"С повече маршрути и с повишена полетна честота вече сме добре подготвени за потребителското търсене за пътувания до Норвегия през предстоящия летен сезон. Очакваме с нетърпение да посрещнем пътниците на борда и да ги отведем към красивата София, както и да летим по обрания път, за да покажем на българите Осло, столицата на Норвегия", каза Магнус Томе Маурсунд – изпълнителен вицепрезидент "Полетна мрежа, ценообразуване и оптимизация" на Norwegian. 

More from View Sofia

Поредно допускане, че Covid е забъркан в лаборатория

Health преди 2 години

Учените разкриха, че вирусът съдържа малка част от ДНК, която съответства буквално на тази, патентована от Moderna ТРИ ГОДИНИ преди началото на пандемията. Генетично съвпадение, открито в уникалната точка на разпад на фурина на Covid е напълно идентично с такова, патентовано от Moderna за целите на проучване на рака. Изследователите са на мнение, че шансът Covid да е възникнал естествено е едно на три трилиона.  

Истории от живота: Анна Никол Смит, скандалната Мерилин Монро на 90-те

Celebrities преди 2 години

В продължение на много години биографията на бляскава блондинка от бедно семейство е приказка за целия свят за това как да достигнете абсолютно всякакви висоти. Точно докато славата и парите не съсипаха живота на „Мерилин Монро от 90-те” и не го изравниха със самото дъно.  

"Селяните и гениите са единствените хора, които успяват. Шанел беше и двете." Философията на Даяна Врийланд в 40 цитата

Celebrities преди 4 години

С Архивна дата на публикуване 30.12.2015, но с годност, равняваща се на безкрайност, се обръщаме към философията за живота на Даяна Врийланд, синтезирана в цитати:

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: Денят на Земята е 22 април

All About Life преди 13 часа

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 3 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 1 седмица

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.