Следва

Дизайн за вдъхновение: килимите на Айрис Апфел

Enterprise става част от Internet Media Group

Обединението отваря нова страница в медийната история на списанието

All About Life преди 1 година

Списание Enterprise става част от пловдивската медийна група Internet Media Group. Това беше обявено снощи, на 22 ноември 2022 година на официалното празненство по случай 15-тата годишнина на медията.

Сделката беше финализирана миналия четвъртък и според нея Любомир Атанасов, управляващ партньор в Internet Media Group, става съдружник в Enterprise като придобива 50% от медията. Споразумението предвижда двете дружества да продължават да оперират самостоятелно и да запазват екипите си, но обединяват опита и енергията си, за да навлязат в нов етап от своята медийна история. Богатата експертиза и утвърдено име на Enterprise срещат иновативното мислене и устойчиво развитие на Internet Media Group. “Изправени сме пред приключение, обединяващо над 25 бизнес събития в България и чужбина, както и 9 специализирани медии, които ще ни отведат в нов етап от развитието на медийния пазар”, сподели Любомир Атанасов.

Enterprise се ражда през 2007 година и се отличава като единствената по рода си бизнес медия в България, която е насочена изключително към практическите проблеми в управлението на съвременните компании. Днес, 15 години по-късно, тя продължава да работи усилено в подкрепа на бизнеса като го насърчава да се развива и да расте, създавайки полезни материали, практични събития и контакти с изявени лидери от различни индустрии. “Обединението с Internet Media Group ще бъде изключително в полза на читателите”, това подчерта Надя Гогова, издател на Enterprise, като допълни, че по този начин медията ще може да даде по-голяма стойност на своите читатели и партньори.

Сред гостите на събитието бяха представители на ключови браншови организации, дигитални, рисърч и PR агенции, представители на бизнеса от различни сектори, както приятели и партньори на медията.

 

More from View Sofia

„Тя държеше на най-скъпото и кръсти сина си на комикс“: 5 нелицеприятни факта за Меган Маркъл от новата книга на Том Бауър

Celebrities преди 1 година

Кралският биограф Том Бауър, ровейки се във впечатленията и спомените на над 80 души, работили или другарували с Меган Маркъл, издаде втора биографична книга за бившата актриса седмици преди 41-ия й рожден ден. Бестселърът вади скелетите, които херцогинята на Съсекс държи да останат скрити. 

Истории от живота: паричният и всякакъв възход на Мохамед бин Салман, кронпринцът на Саудитска Арабия

Celebrities преди 1 година

Саудитският престолонаследник се възкачи на трона млад. Много атрактивен мъж, изключително любопитен като персонаж и с подчертан афинитет към разкоша. Твърди се, че изпитва остър и непрекъснат глад за пари и е категорично човек със стремеж към власт. Миналата седмица се срещна с Байдън, тази говори по телефона с Путин... Раздава и обещава петрол, богатее с дни, но какво знаем за него.     

More All About Life