Прекрасната Ивет Лалова е лице на Huawei nova 10 Pro

Прекрасната Ивет Лалова е лице на Huawei nova 10 Pro

Вече в ръцете ни <3 

Датата отбелязва началото на редовните продажби на двата модела от серията Huawei nova 10 – Huawei nova 10 и Huawei nova 10 Pro, всеки от които е наличен в два изкушаващи цвята – Starry Silver и Starry Black, със златист обков на основната камера, част от новия Star Orbit Craft дизайн.

Huawei nova 10 Pro е едновременно мощен и покоряващо елегантен, каквато е и Ивет Лалова – бърза, криеща удивителна физическа и психическа сила в елегантно тяло, винаги изпълнена с емоционален заряд, и винаги готова да се впусне и сподели следващото си преживяване - от пистата, през официалните коктейли, до слънчевите плажове. Телевизионната кампания с нейно участие е кулминацията на едно вече тригодишно партньорство с Huawei, в рамките на което сме я виждали не само с топ модели смартфони на бранда, а и със смарт часовници, слушалки и други продукти от екосистемата на Huawei.

Аз и моето преживяване

Серията Huawei nova винаги е била насочена към най-активната група фенове, а най-новото й попълнение в лицето на nova 10 поставя силен акцент върху селфи камерата. И двата модела предефинират идеята за селфи не просто като съвременен автопортрет, а като визуален разказ за нашите преживявания и тяхното споделяне. Затова тя предлага висока резолюция от 60MP, автофокус и е широкоъгълна – покриваща зрително поле от 100 градуса, което позволява да уловите в кадъра цялата компания, или повече от природния или градския пейзаж, чието посещение искате да споделите с приятелите си в социалните мрежи. Не е пропуснат и фактът, че младите и активни хора все повече споделят във видео формат, затова и селфи камерата е в състояние да снима в 4K.

При модела Huawei nova 10 предната камера е двойна и още по-усъвършенствана, като втората част от фото-системата за селфита е 8-мегапикселовата портретна камера за близък план, поддържаща 2X оптично увеличение и до 5X цифрово увеличение. Технологията XD Fusion подобрява резултатите при предно или задно осветяване и снимки с висок динамичен обхват (HDR) за постигане на естествени и красиви боке ефекти при портретите в близък план.

Основната камера на HUAWEI nova 10 Pro от своя страна е оборудвана с 50MP Ultra Vision Photography и използва цветния филтър RYYB на Huawei, който, в сравнение с обикновен сензор, увеличава приема на светлина с 40 процента .

Тандемът от двете камери – предна и задна, дава много възможности за творчески влогове, комбиниращи в един клип различни ъгли на заснемане. На помощ на влогърите идва и функцията Follow Focus на задната камера, която заключва и следва видео обекта.

Голям заряд и висока скорост

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.