Следва

Сатурн в Риби 2023-2026 – влиянието на транзита общо и знак по знак

Дженифър Лопес сензационно изтри всичките си снимки. Драма в брака с Бен?

Известната певица се "занули". Какво означава това?

 

Celebrities преди 1 година

227 милиона абонати на Дженифър Лопес са обезсърчени: преди няколко часа известната певица напълно „събори“ профила си в Instagram. Звездата изтри абсолютно всички снимки от социалните мрежи и вместо профилна снимка вече зее траурна черна празнина. Единственото нещо, което остава на популярната страница, е връзка към официалната страница на сайта на JLO (именно там тя обяви сватбата си с Бен Афлек).

Интернет детективите веднага наостриха уши и са сигурни, че в живота на звездата не се е случила драма, а предприемчивата бизнесдама просто е решила да организира „подгряване на феновете“ - премахване от социалните мрежи, най-вероятно временно, е често част от маркетингова стратегия преди важно съобщение. Но какво ще пусне J.Lo: нова марка, филм или песен? Или нещо коренно различно...

Сред феновете има и такива, които вярват, че в отношенията между новоизпечената госпожа и мистър Афлек е настъпил сериозен раздор. Но на тази теория е трудно да се повярва: съвсем наскоро Бен и Джен споделиха видеоклипове в социалните мрежи, показващи колко са влюбени и щастливи.

Или може би всичко е просто заради намерението на певицата да остави настрана социалните мрежи, подобно на съпруга си, за да се съсредоточи повече върху връзката им и да не привлича вниманието към личния им живот? Ние сме нащрек, за да разберем какво се случва. Но, без да искаме да сме твърде подозрителни, имаме усещането за старата, но златна поговорка "всяко чудо за три дни".  

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 22 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.