Следва

Открийте десетте разлики: Дженифър Лопес пресъздаде стара снимка, за да анонсира новия си албум

Style File: Lizzo, епична и единствена, и най-най тоалетите й дотук

Изглеждаш (и се чувстваш) адски добре

Celebrities преди 1 година

„Аз съм си вдъхновението“, каза веднъж Лизо – и със сигурност можем да разберем защо. Родената в Детройт певица предлага епични визии много преди музиката й да стане мейнстрийм през 2019 г., но с голям успех идват и страхотните й дизайнерски тоалети. При това малцина ги носят с толкова увереност и изящество, колкото вечно стилната и, да си го кажем, огромна Лизо. От нейната разбиваща интернет мъничка чанта на AMA 2019 до персонализираната й рокля и наметало на Thom Browne за последната Met Gala, това са най-страхотните модни моменти на Лизо до момента, противовес на отново връщащия се на подиума и сцената "хероинов шик"

Лизо на Kia Forum в Ингълуд, Калифорния, ноември 2022

Лизо излезе на сцената на Kia Forum в Ингълуд, Калифорния, облечена в блестящ розов костюм. Прозрачният дизайн с ефектни ивици допълват яркорозови остри ботуши, ярки сенки за очи и изящен маникюр.

Музикантката носи косата си на разпуснати вълни, на ушите висят едри сребърни обеци.

Лизо в Instagram, септември 2022

Лизо публикува видео, на което демонстрира една от най-страхотните си визии досега: достойна за наследница на тотално тренди Y2K стила розова, искряща верижна рокля, достатъчно прозрачна, за да се види бельото отдолу. Друхата се отличава с екстремни цепки на бедрото и ниско деколте. Визия от този мащаб не се нуждае от много аксесоари, така че Лизо запази нещата простички с чифт златни обеци и ботуши. Още едно доказателство, че модата на Noughties е тук, за да остане.

Лизо в Instagram, август 2022

Още един пресен и разбиващ разбиващ външен вид на Лизо? Ярко розови бикини Good American, съчетани с мрежа от Chanel, разбира се. Звездата от корицата на ELLE UK за септември завърши убийствената визия с перлена верига на Chanel и големи слънчеви очила и застана под душ на открито, за да отпразнува своя хит сингъл About Damn Time, който стана номер едно в американските класации.

Лизо на наградите BET, юни 2022

Лизо пак е кралицата на червения килим, в преливаща рокля, украсена с пера, изработена по поръчка от Gucci.

Лизо в шоуто Warner Bros. Discovery Upfront, май 2022

Лизо е с прическа, малко по-сдържана от обикновено, и в монохромна рокля с волани, докато говори на сцената за предстоящия си документален филм.


Хероиновият шик се завръща, модата си иска кльощавостта


Лизо на Met Gala, май 2022

Лизо със сигурност разбра задачата на тазгодишната Met Gala. Темата беше „Позлатен блясък“, която певицата възприе съвсем буквално, разтърсвайки драматично бродирано със злато наметало и черна корсетна рокля от Thom Browne – изработката на двете е отнела около 22 000 часа ръчна работа. И сякаш това не бе достатъчно, певицата извади златна флейта на червения килим и продължи да свири перфектно.

Лизо на Gucci's Love Parade в Лос Анджелис, ноември 2021

Лизо е разбира се в невероятен тотал лук от Gucci, а именно изящно палто-рокля с лого и инкрустирани с диаманти чокъри и фиби.

Лизо на партито за рождения ден на Cardi B, октомври 2021

Риск? Моля? Лизо никога не се е страхувала от жестоко предизвикателното си обличане, колкото и прозрачно да е то... Тази искряща, прозрачна рокля е проектирана от Матю Рейсман, носена тук само с прашка. Увереността никога не е изглеждала толкова добре.

Лизо в Ню Йорк, септември 2021

Лизо носи пелерина от изкуствена кожа в стил Круела Девил при появата си в Ню Йорк, с колан, цитиращ лириката на Лейди Гага: „Не бъди драг, просто бъди кралица“.

Лизо на наградите Грами, март 2021

Лизо облече две перлени рокли на Balmain, вдъхновени от осемдесетте, на наградите Грами през 2021 г. - но ние сме особено влюбени в този розов стил. Носи страхотни емоции, много напомня на русалка, а подходящите шноли за коса са просто гениални.

Лизо на BBMA, октомври 2020

Кристиан Сириано е дизайнерът зад този емблематичен външен вид на Лизо, напомняйки на американската общественост да гласува на предстоящите избори.

Лизо на наградите Грами, януари 2020

Лизо открадна шоуто на Грами 2020 по повече от един начин. Певицата се преоблече в блестяща рокля на Atelier Versace с ресни след церемонията, за да отпразнува своя идеално съчетан аксесоар: три от заветните Грами.

Лизо пак на наградите Грами, януари 2020

Лизо обича да сменя тоалети. Тя умее да прави нещата добре, съответно не се оплакваме. Но външният вид на певицата за наградите Грами през 2020 г. остава един от любимите: красива бяла рокля на Versace, инкрустирана със Сваровски, и характерна боа от пера в тон.

Лизо на AMA, ноември 2019

Лизо, почти еднолично, е отговорна за лудата мания по малките чанти? Вероятно благодарение на тази емблематична визия, която певицата носи на Американските музикални награди през 2019 г. Оранжевата й рокля с волани е от Valentino, както и микроскопичната чанта, от която се родиха хиляди мемета.

Лизо в Radio City Music Hall, септември 2019

Винаги преди всичко звезда, Лизо наси персонализирано златно корсетно трико за главния си концерт в Radio City Music Hall в комбинация с подходящи златни ботуши Doc Marten.

Лизо на VMA, август 2019

Невероятна визия от Moschino.

Лизо на Met Gala, май 2019

За първата си Met Gala Лизо излезе в червено-розова рокля на Marc Jacobs, розова шапка от коприна и кристали и най-доброто палто от пера, което някога сме виждали.

Лизо на наградите GLAAD Media Awards, март 2019

Лизо знае как да остави отпечатък - тази рокля в неоново-лайм цвят от Кристофър Джон Роджърс е абсолютно сигурен начин да постигнете целта си, ако тя е никога да не бъдете забравени. 

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 15 часа

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 12 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.