Следва

Амал, Джулия, Боно, Мат и другите добре облечени хора на гала-вечерта в Белия дом

Philips 276C8 - тънък и способен монитор

Дискретно съвършенство  

All About Life преди 1 година

Мониторът, който искаме от Дядо Коледа 2022 е, разбира се, отличен с Награда за дизайн Red Dot, предоставя чисти QHD изображения в ултратънък дисплей без рамка и е невероятно привлекателен във всичките си измерения. Издокаран с всички портове и еднокабелна USB-C свързаност в елегантната геометрична основа той се свързва и настройва лесно.

 

Незабележима рамка за поглъщаща картина и модерен дизайн

Елиминирането на рамката в този дизайн поставя акцент върху голямата екранна площ като осигурява модерен външен вид и виртуално безпроблемно изживяване при използване на няколко монитора.

UltraSlim за стилен дизайн

Новият дисплей е невероятно тънък! Профилът му предлага минималистичен външен вид, който изглежда страхотно в жилищни помещения и/или върху елегантни бюра.

Свързваме го с преносимия компютър с един USB-C кабел

Този дисплей на Philips включва USB type-C конектор с подаване на мощност. С интелигентно и гъвкаво управление на разхода на енергия сега можем директно да зареждаме всяко съвместимо устройство. Тънкият реверсивен USB-C конектор позволява лесна връзка с един кабел. Можем да гледаме видеоклипове с висока резолюция и да прехвърляме данни със суперскорост, докато в същото време захранваме и презареждаме преносимия компютър.

Изключителна гама от цветове с Ultra Wide-Color

Технологията Ultra Wide-Color предоставя по-широк спектър от цветове за брилянтна картина. По-широката "цветова гама" на Ultra Wide-Color постига по-естествени зелени, по-ярки червени и по-наситени сини нюанси.

Висок динамичен обхват (HDR) за по-живи визуални ефекти

High Dynamic Range осигурява чувствително по-различно визуално изживяване. С удивителна яркост, несравним контраст и завладяващ цвят изображенията оживяват с много по-голяма яркост, като същевременно съдържат много по-дълбоки, по-изразени нюанси на тъмните цветове. Това прави по-пълна палитрата от живи нови цветове, невиждани преди на екран - едно визуално изживяване, което ангажира сетивата и вдъхновява емоции.

Безпроблемно плавен геймплей с технологията AMD FreeSync ™

Играенето не трябва да бъде избор между накъсан геймплей и фрагментирани кадри. С новите монитори Philips не се налага. Насладете се на плавна производителност без артефакти при всякаква кадрова честота с технологията AMD FreeSync™ за плавно бързо обновяване на картината и ултрабързо време за реакция.

IPS LED технология с широк ъгъл на гледане за точност на образа и цветовете

Дисплеят с IPS използва иновативна технология, която ви дава изключително широките ъгли на гледане от 178/178 градуса, а това прави възможно дисплеят да се гледа от почти всеки ъгъл. За разлика от стандартните TN панели IPS дисплеят ви дава забележително отчетливи образи с наситени цветове, което го прави идеален не само за снимки, филми и интернет, но и за професионални приложения, които изискват точност на цветовете и постоянна яркост по всяко време.

Режим LowBlue за ненатоварваща очите работа

Проучвания показват, че също както ултравиолетовите лъчи причиняват увреждания на очите, късите вълни сини светлинни лъчи от LED екрани може да причинят увреждания на очите и да окажат ефект върху зрението с времето. Разработена с мисъл за здравето, настройката на режима LowBlue от Philips използва интелигентна софтуерна технология, за да намали вредните къси сини светлинни вълни.

Гледайте кристално ясни QHD 2560 x 1440 изображения

Този дисплей Philips предлага кристално чисти изображения с четворна висока разделителна способност – Quad HD 2560 x 1440. Използвайки висококачествени панели с висока гъстота на пикселите благодарение на високоскоростни връзки като Displayport и HDMI, Philips 276C8 вдъхва живот на вашите изображения и графики. Независимо дали сте взискателен професионалист, който се нуждае от изключително детайлна информация за CAD-CAM приложения, използвате приложения за 3D графика, или сте финансов гений, който работи с огромни електронни таблици, ще се радвате на кристално чисти изображения.

Откриваме го на официалния сайт на Philips Bulgaria - ТУК!

More from View Sofia

Следвай оригиналa… или брандовете, които останаха верни на себе си

Celebrities преди 1 година

Толкова много и силни интерпретации по темата от култовия сериал на Дейвид Линч – „Туин Пийкс“ останаха завинаги във филмовата енциклопедия на времето, че понякога се загубваме в лабиринта на „Огън, следвай ме“

Големите любовни истории: Владимир Набоков и Вера

Celebrities преди 1 година

Владимир Набоков обожава да шокира обществото с действията и творбите си. Авторът на "Лолита" е изключително влюбчив и е напълно сигурен, че бракът не може да бъде пречка за любовните интриги. Разказваме как личният живот на писателя се преплита с литературата му. Но все пак, има една жена, единствена, която остава докрая. 

More All About Life

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 4 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 1 седмица

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.