Кой кой е в d:istinkt, Агенцията на годината: Лора Калагларска, Account Manager

Кой кой е в d:istinkt, Агенцията на годината: Лора Калагларска, Account Manager

View Sofia пристъпва в царство d:istinkt, PR агенция на годината според BAPRA Bright Awards 2022. d:istinkt обслужва брандове като Lidl, Yettel, Европейски парламент, Европейска комисия, Samsung, Каменица, Клет и др. С тях се работи леко, с удоволствие и споделен нюх, задружно, креативно и много модерно. Зад розово-лилавата компания стои палитра от уникални личности, с които се запознаваме отблизо и с които трудно се разделяме. Те са the d:istinkt creators - всеки от тях създава част от комуникационните продукти, носители на редица световни награди. Следва професионално-лична среща Шеста...

Лора е една много нежна и слънчева натура, чийто професионален път минава през Националния военноисторически музей и към момента се случва в d:istinkt, Агенцията на годината, където цвете като нея просто не може да вирее по-добре. Разговорът ни с the Account Manager e за топлината и мечтите, за майчинството, за голямата картинка и малките радости... Четем >>>View Sofia: Лора, разкажи ни, как от НВИМ попадна в Агенцията на годината - d:istinkt?
Лора Калагларска:
Тук няма някаква много любопитна история. Всичко започна съвсем стандартно, но вярвам, че няма случайни неща и стартът ми в d:istinkt беше в точния момент. Все пак имах и една спирка по пътя между един от най-големите музеи в България и най-добрата агенция за 2022 г., така че донякъде бях подготвена какво ме очаква. Разбира се, това са две много различни работни места и за мен и двете са скок в дълбокото, но за да се развиваме, трябва да се предизвикваме.

 

VS: Искаме читателите ни да разберат повече за работата на PR-а. От опит знаеш, че е трудно да се разкаже този тип работа, помогни ни - ти се занимаваш ежедневно с комуникациите на големи, пък и на по-малки, клиенти, с най-разнообразен профил. Какво точно се случва в един твой работен ден?

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.