Следва

Royal Love x 5 - новата коледна картичка на принцовете на Уелс

Още от шоуто на jacquemus в Париж - Тина Кунаки и Венсан Касел

Париж е това! 

Celebrities преди 1 година

Креативният директор и собственик на едноименната марка Симон Порт Жакмюс (Simon Porte Jacquemus) представи новата си колекция - Пролет 2023, в центъра на която е, припомняме, рафията (слама от палмово дърво). Гости на пищното шоу в Париж бяха куп звезди и приятели на марката. Подобен род събитие трудно би могло да мине без мадам Тина Кунаки, близка приятелка на дизайнера, която се появи на шоуто със съпруга си Венсан Касел. Двамата позираха, заедно и поотделно, върху тематичния килим от рафия. 

Леко намусена, но адски секси, 25-годишната красавица се появи на шоуто в розов тоалет от модната марка - виновник за тържеството, състоящ се от къс пухкав топ от естествения материал, доминиращ работата на Жакмюс и тясна пола. Тина естествено е една от първите звездни дами, имали удоволствието да се пременят в дрехи на френската модна къща от бъдещата й колекция. Припомняме, че същата вечер Ирина Шейк, която дебютира за Jacquemus, показа подобен тоалет на модния подиум.

Венсан, този прелестен класик, заложи на тъмната гама - панталони, риза, тениска, отново всичко от Jacquemus. 56-годишният актьор носи и готини очила, за които не се наемаме да отсъдим дали са просто аксесоар или са там поради необходимостта от корекция на зрението (вижте още: Ваканцията на известните: Тина Кунаки и Венсан Касел в Бразилия, тя - ослепителна). 

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 2 дни

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.