Следва

#ViewSofiaXMASGiveaway DAY 14

#ViewSofiaXMASGiveaway DAY 20 - Nespresso Inisia

View Sofia Christmas GIVEAWAY is here - 2022 edition! 

All About Life преди 1 година

Отново е декември, отново остават само 5 дни до Коледа!

Ежегодният ни #XMASGiveaway, в който всеки ден от 1 декември до Коледа подаряваме на вас, нашите читатели, луксозни, красиви, много специални и омагьосани с любов Коледни подаръци, ден след ден, до Деня на Рождество, е тук!  

DAY 20 на нашия #giveaway е рубиненочервен... Страстните пиячи на кафе ще разберат (само до 24 часа) - най-съвършеният и лукзосен подарък, "кармично" свързан с кафето, няма как да НЕ е Nespresso. Брандът, една от перфектните кафемашини на който ще бъде за един от вас, точно навреме за Коледа 2022, ценим дълбоко, защото отговаря на най-строгите критерии за началото на деня с плътния си вкус и опияняващ аромат... Ярката красота, която виждате на снимките, се казва Inissia, издържана е в индустриален стил и тотално променя кухнята към по-добро... Insinia е ултрамодерна, компактна, високтехнологична и много, много красива. Всичко за начина, по който тя може и трябва да присъства в живота ни, четем ТУК. Нашата/вашата идва в най-празничния, най-тържествения цвят - класическо рубиненочервено. Обожаваме я!


Nespresso събира Джордж Клуни и Жан Дюжарден на екран в нова екшън-комедия реклама


Идеална за еспресо и лунго, удобно малка, весела и небрежна, но когато отпием... можем да се закълнем, че  е най-силният създател на кафе в света. ТЯ, която съчетава лекота на използване, минималистична елегантност и несравнимо Nespresso качество, ще е за един от вас, който последва @viewsofia, отбелжи в коментар поне двама души, които не би заменил за нищо на света (освен може би за една толкова добра кафемашина), и качи този пост на стори с @viewsofia. Победителя обявяваме утре, 21 декември, деня на зимното слънцестоене, точно преди подарък #21...

Happy Holidays!

More All About Life

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 23 часа

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 1 ден

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.