Следва

#ViewSofiaXMASGiveaway DAY 16

#ViewSofiaXMASGiveaway DAY 15

View Sofia Christmas GIVEAWAY is here - 2022 edition!

 

All About Life преди 1 година

Отново е декември, отново остават само 10 дни до Коледа!

Ежегодният ни #XMASGiveaway, в който всеки ден от 1 декември до Коледа подаряваме на вас, нашите читатели, луксозни, красиви, много сппециални и омагьосани с любов Коледни подаръци, ден след ден, до Деня на Рождество, е тук!

В DAY 15 изграряме. Легендарният календар на австралийската пожарникарска служба за 2023, а именно юбилейният 30-ти, още не е в ръцете ни, но скоро ще бъде - в нашите и във вашите... Секс, умиление, добрина, кауза, красотичка.

12 пожарникаря, 12 (и повече) прекрасни същества, повечето с четири лапи, но не само, 12 пъти, в които в рамките на годината разлистваме новия месец и припадаме от хубави чувства. Искате го на стената си - в спалнята, в офиса, в коридора, на-вся-къде

Сексът по 12 е за една от вас, която отбележи в коментар поне двама, които нарича "котенце", "пиленце", "кученце", "конченце", "кенгурче" и качи този пост на стори с @viewsofia. Победителя обявяваме утре, 16 декември, точно преди подарък #16, който е невероятно уханен, младежки, несравним! 

Happy Holidays! 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 5 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 4 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 4 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.