Следва

Rich Girl маникюр - "скъпи" нокти за минималисти

Pepe Jeans BRIGHT & London in the 70s!

All is calm, all is BRIGHT 

Body преди 1 година

Самуел Джонсън, голям британски поет, казва: "Няма човек, няма интелектуалец, който да е готов да напусне Лондон, стъпи ли веднъж в него. Сър, когато човек е уморен от Лондон, той е уморен от живота... защото в Лондон има всичко, което животът може да предложи..."

Вярно, много вярно! Обожаваме този град, който ражда, от безкрайно младежката си, сексапилно декадентска енергия, чудеса като миниполите, метрото, списанията, телефона и радиото, лилавия пигмент, кънките, коктейлите! Ако за Коледа имаме едно желание, то е да се пренесем в Лондон, но през 70-те, когато се случват легендарни за младежката култура феномени - Sex Pistols, първият Pride парад, премиерата на Life on Mars, Vivienne Westwood бумът... Британските 70s означават едновременно забава, вълнение, безграничност и много, много младежка невинност.

Любимото ни сред случващите се неща в лондонските 70s е основаването на бранд, който обуваме и впръскваме върху кожата си всеки ден - Pepe Jeans. Роден през 1973 г. на улиците на Портобело, Лондон, носен и досега, абсолютен пионер в дънковата индустрия. Марката Pepe Jeans непрестанно преоткрива дефиницията на денима, следи тенденциите и остава вярна на тези, за които е създадена - младите! Емблема, синоним, на добрите, готините дънки, на безграничната креативност. Всеки чифт PJ носим с невероятно закачливо, носталгично и приключенско настроение, защото, можем да се закълнем, тъкънта, формата, цветът са скроени от автентичност, уникалност и самоувереност - те са нашата машина на времето, нашия Лондон, нашата младост!

Представете си как се чувстваме, откакто Pepe Jeans лансира и парфюмна линия... Ако дънките (с целия им символен капитал), модерността, бъдещето, игрите, са аромат, те са Pepe Jeans. Той се казва Bright!

Много женска, много британска, много осъзната към бъдещето, Bright e парфюмна вода създадена, за да дава сила на нас, жените, и уникалността ни, на разнообразието и инклузивността в красотата, на свободата на себеизразяване. Тя е всеобхватен аромат, който вдъхновява да бъдем ярки, леко луди, да живеем всеки ден свободно, смело, с натурално дихание и грижа към себе си, към околните, към бъдещето. Не просто обожаваме, но и уважаваме Pepe Jeans и техния Bright, защото той е 100% веган, с до 90% съставки с естествен произход, флаконът и картонената опаковка са напълно рециклируеми, а опаковката е с FSC сертификат. 

Ухае на... на сладост, артистизъм и свобода, заключени между връхните нотки на мандарина, круша, джинджифил в сърце от бял божур, жасмин и кожени акорди и база от сандалово дърво, пачули, мускус. Комбинацията - поредният велик коктейл от Острова - е кипрова, флорална, мускусова, което ни влюбва моментално... в самите нас. Да имаме Bright ни прави благодарни и заинтригувани от времето, в което живеем. Всяко десетилетие е бурно, всяка младост е малко трудна, но бъдещето винаги е Bright, младостта може да е вечна, красотата винаги съществува, защото винаги има кой да я сътворява...

Bright от Pepe Jeans - другото име на женствеността, вълнението и добрите времена - от 30ml е в DM и Lilly Drogerie, а цялата линия заедно с рефил системата - в Douglas & BeautyZone... Последният тон на песента, която ни идва да изпеем за този парфюм, е новината, че като част от традиционния ни #ViewSofiaXMASGiveaway подаряваме ТРИ броя Bright - Коледа не може да е по Ярка...

More Body

Романтичен Рафа Надал: In All Intimacy с Мария

Body преди 1 година

В плюшеното сутеренно фоайе на наскоро открития флагман на висшата парфюмерия Avenue Montaigne на Хенри Жак, който се гордее с директна гледка през Pont de l'Alma към Айфеловата кула, Рафаел Надал говори свободно - рядкост за често твърде лаконичнаа тенис звезда, особено когато обсъжда съпругата си Мария Франческа Перейо