Следва

Сложен, но хубав занаят - говорим с Божидар Митов, Майсторът-транжор на BILLA България

Празнично настроение, грижа и глезене с BENU

Декември месец ни носи безброй емоции – от трескаво очакване на коледните празници, през избор и купуване на подаръци, до срещи с приятели и зимни разходки с чаша топъл шоколад в ръка.

Health преди 1 година

Заедно с емоциите, празничният месец идва и с доза студ и стрес.
Какъв подарък да купя?
Как ще успея да се видя с всички приятели?

Колко още магазина трябва да обиколя?
Как да изляза отново на минусовите температури, когато вкъщи е толкова уютно?

Така декември често може да е месец изпълнен със стрес, който да развали хубавите преживявания и да наруши празничния ни дух. Затова е важно да не забравяме грижата за себе си и да си подаряваме така нужните грижа и спокойствие, придружени от доза глезене.

Понякога горещ, отпускащ и ароматен душ може да ни зареди дори за най-изтощителния шопинг. Кремовете за ръце се грижат кожата ни да остане гладка, дори при по-продължително излагане на минусови температури, докато носим торби пълни с подаръци. А точните витамини и хранителни добавки ни помагат да се предпазим от негативните последици на зимния витаминен дефицит, сред които умора, стрес и понижен имунитет.

В BENU откриваме всичко това, плюс още много други, така необходими съставки, за да се погрижим за нас и нашето семейство. Онлайн аптека benu.bg ни предоставя голям избор от козметика и хранителни добавки, които да ни заредят с необходимата енергия през декември месец. Над 7000 артикула, обособени в различни категории, улесняват нашето търсене. В допълнение към тях, откриваме и разнообразни подаръчни комплекти, с които да предоставим грижа и да зарадваме близките си, а така да си улесним и коледния пазар.

Не на последно място, BENU предоставя консултации с магистър-фармацевти и експертна препоръка при избора на медицински продукти. Всеки може да направи своята консултация след онлайн запитване и в рамките на час, без това да е обвързано със закупуване на продукт.

Твоят здравен експерт BENU те очаква, само на един клик разстояние на benu.bg.

More from View Sofia

Историята зад ослепителния годежен пръстен Toi Et Moi на Джаки Кенеди

Celebrities преди 10 месеца

Като се има предвид статута й на икона на стила, не е изненада, че ослепителният годежен пръстен на Джаки Кенеди е вдъхновил безброй булки през годините. Дизайнът Тoi et Мoi от френския бижутер Van Cleef & Arpels се състои от 2,88-каратов диамант и 2,84-каратов изумруд, и двата майсторски изрязани, върху лента от изумруди и диаманти

More Health

Детокс напитката, която топи мазнините за 14 дни

Health преди 1 месец

Търсите решение за изгаряне на мазнини и възстановяване на силуета за само 14 дни? Не търсете повече! Ето една магическа детокс напитка, която, ако включите в ежедневната си рутина, ще стимулирате метаболизма и ще постигнете целта си, ако тя е здравословно отслабване.