Следва

Moët & Chandon озаряват празничния сезон с вълнуващи балончета шампанско и впечатляващи събития

Годишен ХОРОСКОП 2023: Лъв

ЛЪВ 22.07 – 22.08 

Astro преди 1 година

Астрологията на 2023-та година никак не е неприятна за вас, Лъвове. Голям план, който имате в ума си от известно време, ще излезе на преден план през януари. Организационни и бизнес решения могат да доведат до възможност за повишение, ако сте бдителни. Нещо свързано с лично имущество ще изисква от вас да вземете решение. Не бъдете импулсивни по този въпрос. Най-важното през цялата година: преди да взимате променящи живота решения, трябва да обсъдите възможностите си с някой, чийто експертен съвет цените. Ако някой ви предложи нещо, което звучи твърде хубаво, за да е истина, вероятно не е така. Давайте си достатъчно време, преди да предприемете стъпка, която може да засегне живота на другите. Според хороскопа за 2023 г., тази година ще бъде изобилна, особено в любовта и кариерата - основните ви интереси ще са (трябва да бъдат) в комуникацията, финансовата и интелектуалната сфера, креативността и духовността.

Надолу е подробният Годишен ХОРОСКОП, с който предварително пожелаваме на всички диви, артистични, забавни, специални ЛЪВОВЕ, Честита 2023-та!

Пари

Финансови спорове между вас и членове на семейството не за изключени (предимно през юли и септември). Неразбирателствата за пари ще се превърнат в лични конфликти и може да придобият допълнителна интензивност; да излязат малко извън контрол.  Хороскопът на Лъва за 2023 г. сочи, че финансовият сектор е облагодетелстван през първата половина на годината, но индиректно, чрез партньори или съдружници. Това не означава, че вашата упорита работа няма да бъде възнаградена, просто ще работите повече, без да очаквате нищо в замяна и че ще бъдете по-заети от всякога без много финансови предимства. Така или иначе не е това, което търсите през новата година, но целенасочено вървите към целта си да поемете ролята на балансиращ фактор във всичко около вас. Разходите, от друга страна, може да са по-високи през новата година поради необходимостта да пътувате до друг град или може би в чужбина, за да учите или специализирате или да вземете важни изпити. Лъвовете трябва да управляват всичко разумно и да не оставят семейните активи да се разпиляват, дори и да не са им поверени. Тенденцията към прахосничество може да присъства и при вашия съпруг/партньор, който най-вероятно има непостоянно финансово поведение, харчейки толкова, колкото печели, и колкото повече печели, толкова повече да си мисли, че може да си позволи да харчи повече.

Кариера

Според кариерния хороскоп на Лъва може да се наложи да издържите на най-трудните промени в работата си и да приемете тази нова 2023 година като трамплин към нова и безопасна дестинация. Необходимо е ново начало, за да изкачите върха на кариерната стълбица, но имайте предвид, че поне веднъж в годината голям разход ви изненада не особено приятно. Пътуване, свързано с работа, е вероятно преди юни, най-вероятно на далечна дестинация. Ако сте жена Лъв, има шанс да заработи с нов екип, а също да усвоите нови способи за работа. Ще бъдете много щастливи, когато най-накрая да намерите истинското си място. В професионален план през 2023 г. се очакват събития в отговор на някои отдавнашни и неосъществени желания на Лъва. Нуждата от признание, която остана да виси във въздуха от миналата година, ще се материализира през 2023 г. благодарение на възможността да станете истински стълб на целия екип и ценен партньор. Отношението на Лъва към работата ще се промени през новата 2023 година - вие ще станете по-сурови и трудолюбиви и ще укротите амбициите, които често са ви тласкали да искате да израснете, да направите още една крачка, независимо дали го заслужавате или не. Случва се естествено, но вече не ви прави впечатление, защото имате други приоритети. Със сигурност ще ви развълнува, но не толкова, че да загубите яснотата на ума си. Каквато и да е сферата, в която сте активни, ще има значителни промени в дейността ви, наложени от глобалното развитие на социалния и икономически контекст. Натоварването може да се увеличи без съответно увеличение на доходите.

Любов

Предишните месеци позволиха на Лъва да открие колко значими са връзките, какво място трябва да заемат чувствата в живота му и каква роля играе в живота на хората, които обича. Новата 2023 година предлага безброй възможности за Лъва да потвърди любовта си към тях, доста трудна позиция за този, който предпочита да получи доказателство за обич, а не да го предлага. През 2023 г. Лъвът има възможност да стане по-зрял в това отношение и да направи внимателен подбор на поведенчески елементи в любовта и семейната хармония. Първата половина на 2023 г. не носи новини за Лъва, освен в семейните отношения, където комуникацията ще става все по-недостатъчна - знак, че пробуденото съзнание трябва да се намеси, за да възстанови естествените взаимоотношения. За необвързаните романтичните отношения през 2023 г. ще се окажат отлични. След като анализирахме планетарните конфигурации, можем смело да кажем, че Лъвът ще има страхотна година. За Лъвовете, които искат да се оженят, 2023 е подходящата година. Малко усилия от ваша страна ще издигнат връзката на съвсем ново ниво. Неомъжените да чакат предложения за брак.

Здраве

По отношение на здравословното състояние, със сигурност трябва да премахнете или ограничите мазните храни от диетата си - веднага ще видите и почувствате ползите. Физическата слабост, която започна да се проявява тази година, може да стане по-изразена през следващата година, главно поради претоварване и семеен стрес. От Лъва се иска много, не се предлага много и той трябва да погледне навътре, за да намери ресурсите, от които се нуждае. Вашият работен график също може да претърпи промени, които ще доведат до дисбаланси в диетата ви и ще трябва да сте по-организирани, да се грижите за себе си и да се храните правилно. Най-критичните проблеми могат да възникнат от недостиг на витамини и минерали, кости и стави, но също и зъби, челюсти и състояния, свързани със студено и влажно време.

Кои са щастливите цветове, числа и дати за Лъвовете през 2023 г.?

През юли и август финансовото ви положение най-накрая ще е стабилно, а късметът ще е на страната на родените под зодия Лъв. Финансов успех ще ви съпътства и в началото на септември. Този период е най-подходящото време за връщане на заеми, да се възползвате от подценявани инвестиции или такива, които до момента не са били успешни.

На 9, 12 и 26 всеки месец ще бъдете благословени със завидна жизненост и дори с по-оптимистично и смело състояние от обикновено. Хората, родени под зодия Лъв, като цяло са ориентирани към успешния живот и искат да имат възможно най-големи финансови печалби. Щастливите числа за Лъвовете през 2023 г. са 5, 12, 45 и 68.

Щастливите цветове за Лъвовете през 2023 са всички нюанси на червено, оранжево и жълто, които ги зареждат с енергия и положителни емоции. Оранжевото е допълващият цвят на Лъвовете, защото съчетава топлина, енергия и сила с бодрост, радост от живота и буйна младост. Освен това лилавото и виолетовото са княжески цветове, подходящи за Лъвовете, цветове и помагат да възстановят силата си и излъчват енергия към околните.

Годишен хороскоп 2023: Овен


Годишен хороскоп 2023: Телец


Годишен хороскоп 2023: Близнаци


Годишен хороскоп 2023: Рак


 

Годишен ХОРОСКОП 2023: Дева


Годишен ХОРОСКОП 2023: Везни


Годишен ХОРОСКОП 2023: Скорпион


Годишен ХОРОСКОП 2023: Стрелец


Годишен ХОРОСКОП 2023: Козирог


Годишен ХОРОСКОП 2023: Водолей


Годишен ХОРОСКОП 2023: Риби

More Astro