Следва

NYM за Nepo babies: децата на звездите и кариерите им, и проблем ли е това

Moët & Chandon озаряват празничния сезон с вълнуващи балончета шампанско и впечатляващи събития

Този зимен сезон Moët & Chandon за втора година празнува вълнението да бъдем заедно по празниците с поредица от впечатляващи и елегантни събития в най-големите градове по света. След Сидни, Ню Йорк, Токио, Париж и Лондон, Будапеща също беше домакин на впечатляващо събитие в наскоро реновираната сграда на унгарската опера. Темата беше „Нощ в Операта“ и събра повече от 200 гости на марката, които имаха привилегията да се насладят на селекция шампански Moët & Chandon на изискана дегустационна вечеря на самата сцена на операта.

Food преди 1 година

Така марката продължава своята вековна традиция в умението да празнува, което тя нарича „savoir-fête“, както и в своята щедрост. Всички приятели на най-обичаното шампанско по света ще посрещнат новата година с вдигнати чаши с Moët Impérial, като така ще спазят традицията „Тост за добра кауза“, с която Moët & Chandon подкрепя благотворителни инициативи по целия свят.

Иконата на празненствата от 1743 г.

Дългата история на грандиозни новогодишни събития, датираща от 1743 г., превръща Moët & Chandon в световна икона на празненствата.

Преди векове уникалният стил на шампанското успява да възхити кралските дворове на Европа и да плени мадам дьо Помпадур – не само довереница на крал Луи XV, но и може би една от първите влиятелни личности в света. Сервирано в Белия дом в началото на 1900 г. и част от празненството за коронацията на Едуард VII и Елизабет II, от самото си начало Moët & Chandon кани света да създаде бляскава атмосфера и да сподели незабравимите моменти.

Когато легендарният нощен клуб Studio 54 отваря врати през 1977 г., Moët & Chandon се превръща в незаменимата напитка на New York: почетен гост по време празненствата на цял списък от знаменитости, дефинирали бляскавия начин на живот в града през епохата.

През 1993 г. вълнуващите балончета на Moët & Chandon озаряват и околосветското пътешествие на емблематичния балон с горещ въздух, който се връща у дома в замъка Версай, точно навреме за 250-годишнината на Moët & Chandon. Със същата енергичност марката придава блясък през 2006 г. и на Статуята на свободата в Ню Йорк. 150-годишнината на Moët Impérial през 2019 г. пък е още една ярка искра светлина в историята на шампанското.

През този празничен сезон Moët & Chandon ще разгърне легендарното си умение да празнува „savoir-fête“, за да отбележи щастливите моменти, в които всички сме заедно, с вълнуващите балончета на шампанското си и с ефектно светлинно шоу – кулминация на всяко събитие. От ослепителните фойерверки, които някога са осветявали кралските дворове на Европа, до днешното спиращо дъха шоу, Moët & Chandon продължава да внася светлина в радостните празненства по света.

Вълнуващите събития на Moët & Chandon по света

Празничният сезон е, за да създадем и споделим незабравими моменти заедно. А как, ако не с балончетата на Moët & Chandon и фойерверки. За втора година марката представя завладяващата поредица от бляскави партита в чест на моментите заедно в повече от 20 града по света.

Желанието на Жан-Реми Моет, внук на основателя на Moët & Chandon, е да сподели магията на шампанското с целия свят и неговите елегантни и вълнуващи балончета да събират хората заедно. В този дух, от средата на ноември до навечерието на Нова година, Moët & Chandon организира поредица от събития, за да отбележи празничния сезон по целия свят.

Отличителната черта на тези изключителни събирания е, че се обединяват около Moët Impérial и неговата способност, като най-популярното шампанско на земята, да се харесва на всички култури и навсякъде. Универсалната му привлекателност е онази специалната съставка, нужна на всяко парти, независимо дали е голямо или малко.

Тост за бъдещето на природата и общностите

Отличителен момент във всяко новогодишно празненство на Moët & Chandon е вдигането на тост за добра кауза. И тази година няма да направи изключение.

За да увековечи традицията, създала величието и щедростта на марката, Moët & Chandon подканва всички присъстващи на тези вълнуващи събития по целия свят да вдигнат чаша шампанско и да се присъединят към благотворителните инициативи на „Тост за добра кауза“. Този грандиозен жест на щедрост, който дебютира през 2009 г. на червения килим в Холивуд, вече се превърна в световна традиция, символ на социалната отговорност и ангажираност на марката към околната среда и местните общности.

Специална лимитирана бутилка за празничен сезон 2022

Любимият пратеник и душата на всяко празненство от Moët & Chandon е водещото шампанско Moët Impérial. Отличава се с ярък плодов аромат, съблазнителен вкус и елегантна зрялост. Moët Impérial е иконата на марката в продължение на повече от 150 години, внасяща радост, светлина и вълнуващи балончета във всеки момент, който си заслужава да се отпразнува.

За да бъде част от празненствата в края на годината, на които е домакин, Moët & Chandon има удоволствието да ви представи специална бутилка за празничния сезон 2022, позволяваща на любителите на шампанското и колекционерите да отнесат у дома спомен от легендарния „savoir-fête“ на марката. „Spark of Light“, в класическия размер на бутилка от 750 мл, е „облечено“ в специално изработени златни, весели фойерверк мотиви на бял фон, които символизират очарователно сияние, озаряващо най-необикновените тържества в историята на Moët & Chandon.

Дали като част от празничното меню, почерпка за семейства и приятели, съкровище за страстни колекционери, ново приключение и откритие за тези, които му се наслаждават за първи път, или ценен детайл за тези, които имат всичко, Moët & Chandon Holiday Season 2022 Limited Edition е подаръкът, който превръща всяко събиране в празничен момент.

Бутилката Spark of Light е истинско бижу, което не бива да пропускате. Ще бъде налична в ограничен брой и ексклузивно през тазгодишния празничен сезон. Открийте тук.

More Food