Следва

Taste Sofia: DABOV Specialty Coffee Academy

Продуктите, тайните, съветите: Дженифър Лопес и как да изглеждаме като нея показва новото видео на Vogue

Да повторим грима на Дженифър Лопес в навечерието на Новата година? Твърдо да! 

Celebrities преди 1 година

53-годишната певица и актриса разкри пред Vogue какви козметични продукти използва, колко време спи, как контурира лицето и други тайни от бюти рутината си. Джей Ло е категорична, че грижата за лицето трябва да започне от възможно най-ранна възраст (четете още: Лайфстайл режимът на Дженифър Лопес, 53, Vol 1. СПОРТЪТ), истина, в която се кълнем и ние.

„Чух една тайна за красота, според която и живея, а тя е, че до 25-годишна възраст имаш лицето, с което си се родил, а след това имаш лицето, което заслужаваш“, казва тя във видеото за Vogue.

Звездата опровергава твърденията, че използва изключително скъпи продукти за почистване на кожата и разкри, че всъщност почиства лицето си с продукт от собствената си козметична марка. След това нанася серум и SPF хидратиращ крем, който за нея е задължителен (четете още: Целият лайфстайл режим на Дженифър Лопес, 53, vol 2. ДИЕТАТА)

За красиви и блестящи очи Джей Ло използва капки за очи. Друга тайна за хубост на мисис Афлек е сънят.

„Един от триковете ми е, когато не мога да заспя, да си припомня, че има определен брой часове, в които трябва да спиш, преди и лицето ти да заспи. Така че часовете за сън трябва да са или под 4, или над 7, това е моето правило”, споделя тя.

Балсамът за устни е следващото важно в рутината на Дженифър, а нещата приключват със задължителния околоочен крем.

След като подготви кожата за нанасянето на грим, Лопес показва как контурира лицето си и какво слага върху него, за да получи вида, който иска.

„Всичко започва с вашата кожа. С това колко сте отпочинали и щастливи. Защото можеш да си сложиш целия грим на света, но ако не си щастлив, ако кожата ти не е здрава... не можеш да го прикриеш. Не можете да скриете как се чувствате вътрешно, как се грижите за себе си. Хората ще видят това“, казва тя... Следват 12 минути звездна skin care routine. Enjoy!

More Celebrities