Следва

Fashion Starter: 100 х Хейли Бийбър, иконата на секси обличането

Клои Кардашян: "Не отслабвам с лекарство за диабетици, всеки ден в 6 сутринта съм на тренировка"

Клои Кардашян публикува поредица ефектни снимки от своя фотосесия за списание Sorbet в социалните мрежи. Кадрите предизвикаха бурна реакция от страна на абонатите на телевизионната звезда, не само положителна.

 

Celebrities преди 1 година

Някои последователи обърнаха внимание на променената форма на лицето на Клои и предположиха, че това е резултат от работата на пластичен хирург. Други пък обвиниха 38-годишната звезда, че е постигнала стройната си фигура чрез прием на лекарство за диабетици (четете още: Най-новата диетична лудост на Холивуд? Ozempic, лекарството за скини визия). Напоследък онлайн се разпространяват слухове, че много знаменитости прибягват до този метод за отслабване, включително сестрата на Клои - Ким Кардашян, която драстично отслабна, за да носи рокля на Мерилин Монро на Met Gala, както подробно писахме.

Клои реши да не мълчи и да опровергае спекулациите на абонатите в коментарите.

"Нека не отхвърляме годините ми тренировки. Събуждам се в шест сутринта пет дни в седмицата, за да тренирам. Така че спрете да правите предположения", написа тя. Скоро след това Khloe публикува селфи, направено във фитнес залата, и призна, че след новогодишните празници не е лесно да се върнеш към спортните натоварвания (вижте още: Клои Кардашян, 27 килограма надолу след раждането. Как?).

Що се отнася до формата на лицето, според Клои, фалшивият бретон и (отново) загубата на тегло са виновни: "Не крия факта, че си направих ринопластика. Освен това всеки, който следи живота ми, знае, че загубих почти 30 килограма през последните няколко години. Единствената скорошна промяна е бретонът."


Клои, 2007г

Съвсем наскоро мисис Кардашян разкри още, че премахнала тумор от лицето си, който първоначално е помислила за пъпка. От всичко показано и казано се налага изводът, че светлите нюанси в косата могат да направят чудеса; борбата с излишните килограми никога не е обречена; няма лошо да си признаеш, че си си пипал носа, особено ако е направен добре и че е далеч по-умно да спортуваш, отколкото да се предадеш на лесното. Прекрасно изглежда новата Клои!  

More from View Sofia

Фестивалът в Санремо: най-важното от първия ден на 72-ото издание

Celebrities преди 2 години

Великолепието от музика, красиви хора, безкрайно разточителна сцена, фантастични водещи и гости, и безумно много изключителна мода, стартира вчера в театър "Аристон" в градчето Санремо. Поредното, 72-ро издание на конкурса за италианска песен, следен от целия свят, ще продължи до 5 февруари. Късно снощи, 25-те претенденти за голямата награда дефилираха по сочната зелена трева, послужила за червен килим. 

Петъчна доза секс: Илон Мъск, малък и голям

Love преди 1 година

Заради войната, трагедията и зверствата, които Путин причини в Украйна, преустановихме за известно време публикуването на материали в редовната ни и много любима рубрика Петъчна доза секс. Днес си позволяваме да обърнем отново поглед към прекрасните мъже, живеещи на този свят, особено конкретно този, който намираме все по-привлекателен, не защото е най-богатият в света, а защото от 24 февруари до днес се показа толерантен, свръхинтелигентен, рискуващ и изключително забавен, в рамките на мярата. Илон Мъск, за теб говорим! 

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 9 часа

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.