Следва

Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

Експериментът възможен с Хубен Хубенов

Неотдавна ти съобщихме, че Хубен Хубенов е името, което застава зад поста Редактор мода в българското...

Shopping преди 14 години

Хубен Хубенов е името, което неотдавна застана зад поста Редактор мода в българското списание Мода и вече има десетки успешни сесии зад гърба си.

Млад е, разбира и много му се работи мода. Героят от SofiaStreetStyle.com винаги е бил категоричен, понякога краен, по отношение на това какво означава модерна, стрийт стайл визия.

Често е влизал и в словесни битки с останалите коментатори в блога, в името на това да бъдем уникални без да се страхуваме от неодобрението на останалите.

Затова го поканихме да ескпериментира нагледно как се случва един модерен аутфит, с цената на много въображение и малко средства.

Условието е следното: четири различни визии с горна граница в цената 250 лв – един за всеки ден, един за разходка на хубавото мартенско слънце, един за питие след работа и един за петък вечер в клуба.

А неговият - разбира се, отличен!

1. Класика в жанра




Освен това и удобно. Подходящо за офис, лекции, обяд, закуска и каквото си пожелаеш още. И за да не е съвсем обикновено, се заиграхме с детайлите – панделка за акцент и колан за разкош. Като сложим и чифт комфортни обувки в непретенциозно черно и картинката е чудна.

Рокля Ben Sherman, 79 лв.,
тишърт Ben Sherman, 25 лв.,
обувки Collci, 89 лв.,
колан Firetrap, 55 лв.
Всичко от Ben Sherman.
Общо 248 лв.


2. Малко азиатско момиче по софийските улици



Хубен много обича Comme des Garsons. Ние също. И така случайно и неволно успяхме да си сътворим азиатско-инспириран аутфит за почти символична цена. Цветът е актуален от глава до пети, а акцентът е в кецовете в  искрящо златно.



Шал и шалвари Carling от Z outlet, 29 и 20лв,
кецове Converse, 130 лв.
Oбщо 179 лв.


3. Ах, тази кожа!



Не можем да спрем да харесваме кожения клин, най-вече заради мултифункционалността му. Тук прибавихме още малко кожа върху цветната ефирна материя и за аксесоар по ръцете и резултатът е, както се казва, много сладък.

Туника Валя Стоянова, 120 лв.,
клин Аргир Коватлиев, 25 лв., скоро във ViewSofia Shop
ръкавици Даниела Арнаут, 60 лв.
Общо 205 лв.


4. Гага?



Хубен не е особенo фен на лейди Гага, но все пак този аутфит някак ни напомни за противоречивия й стил. Отново малко кожа, но в комбинация с фини драперии и микс между актуалната последните сезони тенденция power shoulders и vintage настроението в очилата. Прибави ефектен грим/коса и си готова да превземаш столичните клубове.

Рокля Искрен Лозанов, 130 лв.,
ръкави Alter Design, 40 лв.,
пагон Vqra, 35 лв., скоро във ViewSofia Shop
винтидж очила, 15 лв.
Общо 220 лв.

 

More Shopping