Следва

Нова година, ново гадже: 30 приложения за запознанства, в които "има хляб"

Fashion Starter: 100 х Хейли Бийбър, иконата на секси обличането

Супермоделът Хейли Бийбър, родена Болдуин, и нейният стилист Дани Мишел са вероятно най-силната стил двойка в света в момента - идеален наръчник за хубаво обличане

Celebrities преди 1 година



Красива, секси, стилна и, най-важното, много обичана е тази жена. Хейли Бийбър е момичето, за чийто стил избрахме да разкажем повече днес, вдъхновени от поредната й съвършена поява миналата вечер на Наградите на академията. Нейната мода е свежа, секси, увличаща към експеримент, а ние имаме нужда точно от такова вдъхновение в момента, защото започва сезонът, в който ни се пада да сме изпълнени с живот, да вкусваме радостта, да сме щастливи.




Обръщаме специално внимание и на променената отскоро прическа на мадам Бийбър, специално в чест на корицата за масец Март на австралийския Vogue. 

От разкошните рокли на тържествени събития на червения килим до перфектния стил в извънработно време, докато се разхожда с най-добрите си приятелки Джиджи Хадид и Кендъл Дженър, ето поглед към най-стилните моменти на Хейли Бийбър, царицата на добрия и много секси стил >>>

1. Хейли Бийбър в Instagram, януари 2023 г

Като новогодишно удоволствие за всички нас, Хейли Бийбър сподели малко от „изгубените си файлове“ от ваканция през 2019 г. в Ямайка, вкл. някои доста епични снимки по бикини. Виждаме я тук в бански с щампи и чифт сини дънки, спокойна и готина както винаги, а също и в синьо-зелени бикини с прашки и шапка тип кофа. Ревнуваме ли? Малко. 

2. Хейли Бийбър в Ню Йорк, декември 2022 г

Хейли Бийбър, на снимката уловена сама, но иначе придружена от съпруга си Джъстин Бийбър, е в най-добрата визия за парти в студено време, която можем да си представим. Моделът съчета черна мини рокля по тялото с ултрапрозрачен чорапогащник Calzedonia и сандали на ток, гарнирани с XXL палто от изкуствена кожа за нежна топлина – и всичко това от Saint Laurent by Anthony Vaccarello. Парти естетика от най-висш порядък. 

3. Хейли Бийбър в Nobu Malibu, ноември 2022 г

Тук я виждаме в секси вид за вечеря с любимия Джъстин и нейната bff Кендъл Дженър, като мястото е горещата точка за сбирки на звезди Nobu Malibu. Ярко оранжевата мини рокля е от мохерна смес, има чара на разголените рамене и е подписана от Isabel Marant. Както винаги, Хейли Бийбър добавя своята гледна точка в тоалета - масивни черни броги, комбинирани с бели чорапи. Спортното шик настроение довършват по приятен начин прибраната на кокче коса и златните халки на ушите (вижте още: Честита годишнина, Джейли - най-хубавите снимки и съвети на iconic двойката!). 

4. Хейли Бийбър за Роуд, ноември 2022 г.

Звездата отпразнува рождения си ден със стил и сподели своя снимка в акаунта на марката си Rhode в Instagram, облечена в бебешки розов копринен балконет сутиен, с очарователна сатенена роза в средата, стилизиран с чифт подходящи слип панталонки с висока талия.

5. Хейли Бийбър в Лос Анджелис, ноември 2022 г

Визиите, вдъхновени от мотоциклетистите и мотокроса, са супер актуални и през този сезон, освен през всички останали, просто защото са много секси, и, напълно естествено, Хейли Бийбър е една първите, които ги интрпретираха добре.Хейли съчета голямо кожено яке за мотокрос с подчертани жълти рамене със супер къса черна мини рокля от Balenciaga, черни кожени ботуши и жълта чанта на Prada - Cleo bag. Излишно е да казваме, че ще изкопираме този външен вид възможно най-скоро.

6. Обратното броене до Коледа

Тук от мисис Бийбър струи празнично настроение - кадърът е от последната кампания на Victoria's Secret. Моделът изглежда зашеметяващо в прозрачно зелено боди, съчетано с прозрачни черни чорапи, искрящи токчета и огърлица с чокър. Хейли Бийбър в коледната кампания на Victoria's Secret, ноември 2022 г

7. Хейли Бийбър на партито за колекция Lock на Tiffany&Co. в Лос Анджелис, октомври 2022 

Да носиш прозрачно не е лесно, но е прекрасно. Тук красавицата е на партито на Tiffany & Co. в напълно прозрачна рокля на Saint Laurent и семпъл комплект черно бельо – плюс токчета и големи бижута, разбира се. Много красиво, много шик. 

8. Хейли Бийбър в Instagram, октомври 2022 г

И тук младата дама блести в скъп комплект бельо, оставено да се вижда от всички. Поводът - рождения ден на Doja Cat. Придържайки се към дрескода за бельо на показ на маскарадното парти, моделът е в класически черен дантелен комплект - камизолка от сатен и дантела, подходящи бикини и прозрачни чорапи, всичко това съчетано с кадифена пелерина и лачени обувки с ток. И още малко вечерно съвършенство - сребърни обеци, обсипани с едри  скъпоценни камъни и троен перлен наниз с кръст. Що се отнася до бюти аспекта - отново запазената марка на модела - опушени очи, голи устни и прическа с елегантно привнесен обем. За още малко секс - частично прикрито с дантелена маска лице. 

9. Хейли Бийбър присъства на събитие на Lacoste в Западен Холивуд, октомври 2022 г

Хейли Бийбър умее прекрасно да интерпретира стила "момиче без работа" - непогрешим начин да изглеждаме неглиже, но стилно. Моделът и основателка на Rhode присъства на събитие в Западен Холивуд, облечена в супер готина, леко неочаквана комбинация от широки тъмносини карго панталони, огромен тъмносин блейзър, горнище с банел, обувки на ток и горско зелена кожена чанта. Ще копираме, пак. 

10. Хейли Бийбър на гала на Heroes Barbara Berlanti в полза на F*ck Cancer

Разкошна Хейли Бийбър и тук - в розова рокля с волани на верните места и дълбоко деколте. Красивата поява е на гала-вечерта в полза на F*ck Cancer Founfation.

Дизайнът на Vivienne Westwood с всичките му отличителни черти - волани, набори, корсет, подчертани форми, е смекчен отлично от съвсем простите сандали на ток. За събитието, проведено в Barker Hangar в Санта Моника, моделът отново прибира косата си в елегантен кок, слага диаманти на ушите и подчертава устните силно с помощта на тъмно червило. 

11. Откриването на Saint Laurent Rive Droite x Sushi Park

Хейли Бийбър, знаково лице на френската модна къща, се насочва към вечерта на откриването на Saint Laurent Rive Droite x Sushi Park по време на Седмицата на модата в Париж, облечена в изцяло черна визия от Saint Laurent. Ансамбълът, съблазнителен до крайна степен, се състои от пикантна мини рокля без презрамки и смели прорези, носена под овърсайз тренчкот от релефна кожа. Сандали с каишки, украсени с мотив на устни от кристали, огледална чанта, микро овални слънчеви очила - също от френската модна къща - доразказват тази любовна стил история. 

12. Хейли Бийбър на шоуто Saint Laurent SS23, септември 2022 г

Бяхме разочаровани да установим, че Хейли не участва в модни ревюта този сезон, но тя все пак успя да открадне шоуто от FROW на Saint Laurent SS23. Моделът присъства на ревюто в Париж в прашнорозов тоалет, придавайки секси-шик привкус на тенденцията Barbiecore със супер къса рокля с буфан ръкави и златни копчета, плюс световъртежни лачени черни обувки, окончаващи перфектните й крака.

13. Хейли Бийбър носи бельо с бродирано име върху тях, август 2022 г.

За да обяви новината, че марката й за красота е с подновени запаси от култовия любим крем за възстановяване на кожната бариера, Бийбър сподели куп снимки, включително една, на която я виждаме в чифт бели панталони от Cou Cou Intimates, на които първото й име е избродирано отпред . Мисис Б. ги стилизира с изрязан бял топ от Picot Tank.

14. Изцяло в черно за парти, август 2022 г

През уикенда Бийбър преподаде пореден урок по обличане за напреднали. Вървейки заедно със съпруга си Джъстин Бийбър по пътя към текила партито 818 на приятелката Кендъл Дженър, моделът носи черна рокля с разрези и прозрачен черен чорапогащник, който показва лента с жартиери в горната част. Тя стилизира външния вид с масивни черни мокасини Alexander Wang, черни слънчеви очила Balenciaga с овална форма, златни халки на Jennifer Fisher, лачена чанта By Far и коса, пригладена назад на кок.

15. Хейли Бийбър в Instagram, август 2022 г

Хейли Бийбър сподели серия от снимки в Instagram от скорошно пътуване из Европа, включително една особено стилна вечерна визия. Моделът изглежда много easy chic в черна мини рокля с дантела, съчетана със златни обеци, черни лачени мокасини и чифт бели чорапи. Правилно обличане, нескучно, ненатрапчиво, просто много добро.

16. Хейли Бийбър след фотосесия в Ню Йорк

Хейли тук излиза от фотосесия в Ню Йорк във визия, вдъхновена от спорта. Виждаме мини пола, модел „Blanche“ на By Gianna, комбинирана с изрязан потник и масивни маратонки Nike с цветни блокове за един външен вид, струящ от спокойствие. Цялото нещо завършват ретро слънчеви очила Balenciaga, малка лъскава чанта Saint Laurent от едната страна и друга, по-обемна чанта, от другата, в която красавицата очевидно носи най-необходимите неща около снимките. 

17. Хейли Бийбър в Instagram, юли 2022 г

Миналото лято Хейли предложи десетки невероятни визии на вниманието ни, но особено ни заплени снимката, на която тя е, простичко казано, зашеметяващо в яркозелена мини рокля на Versace с корсет. Изглежда ви познато? Да, защото само няколко седмици по-рано моделът облече много подобна рокля, но в горещ розов Барби нюанс.  

18. Хейли Бийбър в Instagram, юли 2022 г

Моделът сподели поредица от лични снимки, с които намекна, че ни чака лято с много вдъхновение, което да почерпим от нея, започвайки с бял бански, бейзболна шапка, маратонки и близалка в ръка, разположена лежерно до басейн. После Бийбър вдигна още градуса със следващата снимка - божествено тяло в микро горнище и дънки, в компанията на Джъстин, полегнал топлес на пода.

19. Хейли Бийбър в Instagram, юни 2022 г

Новият стил гуру на Хейли Бийбър през лятото определено беше не друг, а Барби, ако тази публикация в Instagram може да се приеме за пример. Моделът публикува серия кадри с ярко розова корсетна мини рокля от Versace, бели ботуши на платформа и много впечатляваща купчина диамантени огърлици от Tiffany & Co.

20. Хейли Бийбър се появява в „Тази вечер с Джими Фалън“, юни 2022 г

За токшоуто тя облече прозрачна рокля с пайети от 16Arlington, сложи малко грим, пусна кестенявата си коса и добави чифт прозрачни токчета от плексиглас.

21. Хейли Бийбър на разходка в Ню Йорк, юни 2022 г

Убийствена мини поло рокля с долна част от пеплум с големи джобове. Чифт очила, остри обувки, елегантен кок. Веднъж модел - завинаги модел.

22. Хейли Бийбър се появява в „Шоуто на Кели и Райън“, юни 2022 г

Sportmax е фаворитът на Бийбър за тази телевизионна изява. За своя сегмент в "Шоуто на Кели и Райън" звездата носи костюм в бежов цвят от колекцията на италианската марка SS22, стилизиран със златни обувки на ток от Jimmy Choo. 

23. Хейли Бийбър в „Добро утро, Америка“, юни 2022

За появата си в Good Morning America звездата запази нещата семпли в миди бяла рокля с лека цепка до коляното, допълнена с чифт бели слингбекс. 

24. Хейли Бийбър се разхожда в Трайбека, Ню Йорк през юни 2022 г

Бийбър беше забелязана на разходка в Ню Йорк, облечен само в кариран вълнен блейзър - рокля от Saint Laurent SS22 и черни сандали Kika на платформа. Косата е права, акцентите - в черно и златно. 

25. Хейли Бийбър в Instagram, юни 2022 г

Стилистът Дани Мишел сподели снимка на модела и предприемач, облечена в бяла мини рокля без презрамки с розови детайли в горната част на тялото, проектирана от Ермано Шервино. Звездата завърши визията с елегантна висока конска опашка, розов фон дьо тен и хайлайтър, опушено око и розово червило. Визията дооформят бели обувки с остър връх и сребърни обеци.

26. Хейли Бийбър в Instagram, май 2022 г

На селфито виждаме червено-бял кроп топ с надпис „MAYFAIR THE NEW P.E.“ и емблема с малък анимационен герой. Имаме още дънки с ниска талия, златни обеци и чуден грим. Хейли определено умее да носи кроп топове - страхотно й стоят. 

27. Хейли Бийбър на Met Gala 2022

Бийбър пристигна сама за миналогодишната Met Gala, в бяла, украсена с пера рокля от Saint Laurent, вдъхновена от булчинската естетика. 

28. Хейли Бийбър в Instagram, април 2022 г

Чифт карго панталони с ниска талия, изрязана бяла тениска и огромен блейзър, очила, обеци и маратонки от Balenciaga. Спортно и секси, заплюваме си го за пролетта. 

29. Хейли Бийбър в кампанията Miu Miu SS22, март 2022

В рекламната кампания SS22 на Miu Miu Хейли е облечена не в друго, а в онзи комплект ултра-мини поли, който завладя света на модата – но с креативен привкус. Моделът съчета полата с друга пола, носена като мъничко горнище. Гениално. 

30. Хейли Бийбър в Instagram, март 2022 г

Харесваме поредицата изображения в Instagram с една от най-горещите тенденции на годината: шапката-кофа. Бийбър показа симпатична поларена шапка с принт на ягоди от JW Anderson, съчетана с изрязана червена тениска с логото на Harley Davidson и лилави панталони с ниска талия.

31. Хейли Бийбър в Париж, март 2022 г

Бийбър и розовата й винтидж сатенена рокля на Gucci, комбинирана с изящни черни ботуши на платформа - най-доброто от доброто в Париж по време на Седмицата на модата.

32. Хейли Бийбър в Париж, март 2022 г

Бледа, но прекрасна - Хейли в черно кожено палто до глезените, стилизирано с дънки и бяла блуза, пристегната с едничко копче за един пролетен ден в Париж.

33. Хейли Бийбър в Париж, март 2022 г

И пак на Седмицата на модата в Париж - сериозен стил, постигнат с дълго палто от изкуствена кожа, взето направо от пистата на Saint Laurent, плюс черни сандали и съвсем малко други акценти. А, и слънчеви очила през нощта – естествено.

34. Хейли Бийбър в Лос Анджелис, януари 2022 г

Този спортно-шик тоалет е отличен пример, че ХБ е жестоко вдъхновение. От нея лъха небрежна прохлада в широки панталони и качулка, гарнирани с огромен блейзър, големи черни слънчеви очила и шапка на Balenciaga.

35. Хейли Бийбър в Бевърли Хилс, Лос Анджелис, януари 2022 г

Някогашен гуру на уличния стил, Хейли Бийбър съчетава перфектно черния скъсен топ и свободни джогинг обувки с дълго лъскаво палто в стил Matrix от Isabel Marant за среща в Бевърли Хилс.

36. Хейли Бийбър в Лос Анджелис, декември 2021 г

Разкош от широки дънки, бял топ и кожен бомбър,  шапка с логото на Balenciaga и някаква заразителна устременост. 

37. Хейли Бийбър в Кралската опера в Лондон, декември 2021 г

Една нощ в операта, преразказана от един топмодел, изглежда така. Мястото е Кралската опера в Лондон, компания на това съвършенство прави съпруга Джъстин Бийбър.

38. Хейли и Джъстин Бийбър на разходка в Лондон, декември 2021 г

Двойката е в съгласувани тоалети в цвят кафе за разходка в Лондон и със зимни топли напитки в ръка.

39. Хейли Бийбър на Art Basel в Маями, ноември 2021 г

Тук Хейли е гост на Saint Laurent Rive Droite Art Basel в Маями Бийч. Избраният флорален костюм е от Saint Laurent, разбира се, и е комбиниран със стилни черни токчета. 

40. Хейли Бийбър на 2021 LACMA Art + Film Gala, ноември 2021 г.

Урок по чист блясък на червения килим - семпла бяла рокля с подплънки на раменете и дълбоко v-образно деколте от Saint Laurent. 24-годишната тогава мадам Бийбър съчета макси роклята със златни гривни и наситено червени устни.

41. Хейли Бийбър излиза в Лос Анджелис, ноември 2021 г

Свободен стил в извънгабаритна жилетка Coach, абсолютно прекрасна небрежност. 

42. Хейли Бийбър на събитието на ELLE 0 Women In Hollywood, октомври 2021 г

Тук тя изглежда така, сякаш е излязла от сцената на златен холивудски филм. Роклята е от Miu Miu, стилетото - съвършено. и.

43. Хейли Бийбър на разходка в Ню Йорк, септември 2021 г

Готино и семпло - голям черен блейзър, шапка-кофа, стилизирана с чифт бели чорапи, пухкави сини UGG чехли от овча кожа и черна кожена чанта Saint Laurent.

44. Модел за а Jimmy Choo, август 2021 г

Тя позира за есенната кампания на Jimmy Choo, облечена в изключително високо изрязано черно боди и розови сатенени обувки с кристали. На кадъра моделът е заменил любимите си анцузи и големи блейзъри с боди с дебел черен колан. Видими са изящните татуировки на ханша и глезена. „Абсолютно продадено“, коментира приятелката Бела Хадид в публикацията на Бийбър в Instagram за снимката на кампанията. „Икона“, добави Адвоа Абоа. 

45. Хейли Бийбър в Лос Анджелис, юли 2021 г

Костюмът тук е от Magda Butrym, обувките - Nike Air Jordans, бижутата - Monica Vinader, а Бийбър блести след ваканцията си в чужбина, избягвайки да сложи риза, за да покаже повече перфектен тен. 

46. Хейли Бийбър излиза в Лос Анджелис, юли 2021 г

За тичане по задачи - жилетка Jacquemus с панталони Margiela, Nike Air Jordans и колие Jennifer Fisher.

47. Хейли Бийбър в Париж, юни 2021 г

Докато пазарува по време на ваканцията си в Париж, блондинката излезе в този захарно-сладък люляков ансамбъл. Комбинацията е от плетен топ на Raf Simmons, клъч Bottega Veneta, пола The Attico и мокасини Chanel. 

48. Хейли Бийбър в Париж, юни 2021 г

За обяд със съпруга си Хейли Бийбър облече миди рокля на LaQuan Smith, която приказно открива корема.  изрез. Чантата е от Little Liffner.

49. Хейли Бийбър в Париж, юни 2021 г

Супермоделът съчета ярка оранжева чантичка Bottega Veneta с розова рокля с пайети за още едно похапване в ресторант.

50. Хейли Бийбър на почивка, юни 2021 г

Документирайки пътуването си, Хейли Бийбър сподели въртележка от свои снимки, напоени със слънце, в Instagram. Един момент запечата хубавица готова за вечеря на плажа в перфектна за лятото миди рокля от Rixo. За наш късмет роклята за чай с щампа на рози беше в разпродажбата на Net-A-Porter с 30% отстъпка от първоначалната й цена от £265. Познайте дали не реагирахме на мига.

51. Хейли Бийбър у дома, май 2021 

Блондинката позира в екстремно разкроена макси рокля от Brandon Maxwell, съчетавайки роклята с токчета FEMME и бижута от Jennifer Fisher.

52. Хейли Бийбър в Лос Анджелис

След бързата си ваканция в Маями, Хейли Бийбър се върна по работа в Лос Анджелис в готов за усилен бизнес ансамбъл. Съчетанието включва изрязана риза Jacquemus, панталон Musier Paris, обувки на ток Bottega Veneta, обеци Balenciaga и чанта The Attico.

53. Хейли Бийбър на наградите Kids' Choice на Nickelodeon, март 2021 г.

Подходящо за повода - прасковено-розова кадифена пола и сутиен от Алесандра Рич на наградите Kids' Choice Awards, където Хейли помогна с представянето.

54. Джъстин и Хейли Бийбър в Париж, февруари 2021 г

Отново в Париж (предполагаме за Седмицата на модата), Бийбър са чудни в цветните си тоалети - той изцяло в синьо, тя - в горчица, всичко от Stand Studio и чанта от By Far. И двамата носят чисто бели Nike Air Force 1s.

55. Хейли Бийбър излиза в Ню Йорк, ноември 2020 г

Навън в мразовития Ню Йорк, Бийбър се увива в това, което после се оказва Палтото на 2021 г., не от кой да е, а от Bottega Venetta. Следвайки по петите другата пословична любителка на Bottega Роузи Хънтингтън-Уайтли, Бийбър съчетава палтото в овесени нюанси с чантата им в неутрален нюанс, плюс шапка и масивни маратонки.

56. Хейли Бийбър в Лос Анджелис, ноември 2020 г

Отново чудесна комбинация - късо кожено яке и чифт прилепнал латексов клин от Saint Laurent. За да омекоти външния вид, 24-годишната тогава хубавица съчетава острия ансамбъл с блуза с панделка и нисък кок.

57. Хейли Бийбър в Ню Йорк, октомври 2020 г

Хейли и кафето в Ню Йорк. Палтото пак е от Bottega Veneta, само че моделът е Tedy Shearling. Плюс съответна на нюанса шапка, широки дънки и маратонки.

58. Хейли Бийбър се отправя към партито на SNL, октомври 2020 г

Хейли подкрепи съпруга си Джъстин Бийбър по време на участието му в тв-шоуто SNL, докарана в миди кожена рокля на полската дизайнерка Магда Бутрим. Добавени са клъч на Bottega Veneta със зеброва шарка и високи сандали. 

59. Хейли Бийбър в Ню Йорк, октомври 2020 г

Тук имаме деним отгоре до долу. Всичко от Vivienne Westwood - нагоре структуриран корсет, надолу широки бойфренд дънки. Моделът добавя характерните си златни бижута, червена чанта Westwood и чифт Nike Air Force 1. Междудругото Хейли облече Уестууд на сватбената си репетиция през лятото на предната година, доказвайки, че покойната вече дизайнерка й е тотален любимец. 

60. Хейли Бийбър в Лос Анджелис, октомври 2020 г

Хейли Бийбър ала Кейти Холмс, защото и двете обожаваха в онзи момент плетени сутиени, носени в комплект с подходяща жилетка. поводът тук - разходка с Кендъл Дженър в Лос Анджелис. Бралетът на Бийбър в цвят овес е от Jacquemus, симпатичната жилетчица - също, а бижутата са от Anita Ko и Fallon Jewellery. Класиката се допълва от дънки Levis и чехли от Versace.

61. Хейли Бийбър в Ню Йорк

Моделът интерпретира прекрасно познатият ни от стила на принцеса Даяна лежерен начин да затъкнеш дънките в ботушите. Русо каре, черна тениска и кожено яке слагат точката.

62. Хейли Бийбър в Париж за Седмицата на модата

Годината е 2019-та, Хейли е прясна младоженка, а лилавият тоалет е от Sally Lapointe.

63. Хейли Бийбър в Париж за Седмицата на модата

Приятно светла и приятно нюансирана визия, . 

64. Хейли Бийбър в Париж за Седмицата на модата

Костюмът е от марката Tre, чантата - от любимата Bottega Veneta.

65. Хейли Бийбър в Париж за Седмицата на модата

Млечен шейк, пардон, easy chic по парижки.  

66. Хейли на събитието на Calvin Klein „Нощ на музиката, откритията и празнуването“.

Секси, прелъстително, красиво - черни дънки с висока талия, високи обувки и прилепнало боди с отворено рамо. 

67. На ревюта на Fashion East 

Неразпознаваема почти, тук Хейли дефилира за Fashion East на Седмицата на модата в Лондон, сезон SS18. 

68. Спортен лукс в Лондон

Малко или повече adidas в свободното от ангажименти време никога не е излишен, вкл. в Лондон и дори и в далечния вече септември на 2017-та. 

69. Хейли Бийбър в Лондон

Хейли Бийбър и Рафърти Лоу на модното шоу Streets of EQT, което включваше представяне на Adidas Originals, стилизирани от Хейли, в The Old Truman Brewery в Лондон на 15 септември 2017 г.

70. Хейли Бийбър на старта на „Carpool Karaoke: The Series“.

Хейли Бийбър присъства на представянето на Carpool Karaoke: The Series, облечена в костюм от две части на зелено райе и сиво горнище с презрамки.

71. Хейли Бийбър в Джонатан Симкай

Хейли Бийбър носи Jonathan Simkhai и, макар да не е точно в нейния стил, доказва твърдението "на хубав човек, всичко му отива". 

72. Хейли Бийбър в Ел Ей

Хейли изглежда убийствено в червена лачена кожа на събитие за представяне на технологии в Лос Анджелис през юли 2017 г.

73. Хейли Бийбър в David Koma 

Хейли Бийбър предпочете дизайнера Дейвид Кома за наградите на НБА 2017.

74. Хейли Бийбър Cushnie Et Ochs

Хейли Бийбър и бялата й рокля на Cushnie Et Ochs на CFDA Fashion Awards през 2017-та.

75. Хейли Бийбър в Elie Saab

Сякаш преди цяла вечност, тук 22-годишната Хейли Бийбър е в тъмно лилава рокля от тюл на Elie Saab, а поводът - гала вечерта на amfAR в Кан.

76. Хейли Бийбър в Ralph & Russo

Хейли Бийбър е в бяла рокля на Ralph & Russo за премиерата на филма The Beguiled в Кан.

77. Хейли Бийбър в Roberto Cavalli Couture

Съвършенство, подготвено така за партито на DeGrisogono „Love On The Rocks“.

78. Хейли Бийбър в Twinset

Електриково синята рокля на Twinset е избрана за премиерата на филма Ismael's Ghosts в Кан.

79. Хейли Бийбър в Carolina Herrera

Изрязан топ от Carolina Herrera и подходяща многослойна пола от тюл за Met Gala през 2017 г.

80. Хейли Бийбър във Fendi

Тук мис Болдуин присъства на 3-те годишни награди за мода в Лос Анджелис на Daily Front Row.

81. Хейли Бийбър в Ел Ей

Хейли Бийбър присъства на първия ден от TAO, Beauty + Essex, Avenue + Luchini LA Grand Opening в Калифорния в блестяща мини рокля.

82. Хейли Бийбър в Ел Ей

Обичаме дълбокото V отзад.

83. Хейли Бийбър на вечерята на Hollywood Reporter и Jimmy Choo Power Stylists

Пухкави две части, които лесно можеха да минат в графата „Голяма птица“, но завършиха добре поради изяществото на обляклата се в тях. 

84. Хейли Бийбър на първия ред на Седмицата на модата в Париж

Хейли присъства на шоуто Off-White в Париж в този бляскаво-небрежен ансамбъл. 

Огромен пуловер с главна буква „H“ отпред на дамското ревю на Tommy Hilfiger пролет 2017. 

86. Хейли Бийбър в Ел Ей

Хейли Бийбър носи черна кожена пола и декориран топ, вдъхновени от 60-те, за излизане в Лос Анджелис през януари 2017 г.

87. Хейли Бийбър в Elie Saab

Хейли носи тази розова рокля на Elie Saab на афтърпартито на Warner Bros & InStyle през януари 2017 г.

88. Хейли Бийбър в Джонатан Симкай

Този неон върху това тяло за The Art of Elysium Gala през януари.

89. Хейли Бийбър пак преди около 6 години 

Еманация на модерния шик. 

91. Хейли Бийбър

Бийбър както само тя може дръзне. 

92. Хейли Бийбър

Нов поглед към класиката. 

93. Хейли Бийбър

В тоналност. 

94. Хейли Бийбър

Рокендрол.

95. Хейли Бийбър

Една дума: хищник. 

96. Хейли Бийбър

Женственост в бяла дантела.

97. Хейли Бийбър

Всепобеждаващата небрежност. 

98. Хейли Бийбър

Така се носи прозрачна рокля. 

99. Хейли Бийбър

Или пък прозрачен гащеризон.

100. Хейли Бийбър

Мхм, може и да малко в повече, на е адски секси. 

101. Хейли Бийбър

Чалко нещо тийн сериал. 

102. Хейли Бийбър

Много злато на червен килим. 

103. Хейли Бийбър

На този фон можем да си представим огромната еволюция в стила й, не че така закачлива не е готина. 

104. Хейли Бийбър

Тук ще замълчим, но все пак, изминали са почти осем години оттогава. 

105. Хейли Бийбър

Мацето от съседния блок. 

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 22 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.