Следва

Първият трейлър на Pamela, a love story - филмът за Памела Андерсън идва на 31 януари

Когато известните пътуват: Бенедикт Къмбърбач плюс цялото семейство в Буенос Айрес

Бенедикт Къмбърбач, заедно със съпругата си Софи Хънтър и трите им деца, бяха заснети от фотографи на международното летище в Буенос Айрес

Celebrities преди 1 година

Семейството се завръща от почивка в Аржентина, където прекара три седмици. По празниците семейството по традиция се опитва да запази пълна анонимност.

Бенедикт Къмбърбач и съпругата му, театралният режисьор Софи Хънтър, се ожениха през 2015 г. и имат трима сина: Кристофър Карлтън, Хал Оден и Фин. Къмбърбач и Хънтър предпочитат да пазят личния си живот в тайна и да държат децата си далеч от общественото внимание.

По-рано актьорът беше в центъра на скандал: властите искат да задължат семейството на Къмбърбач да плати финансова компенсация на жителите на Барбадос. Там роднини на актьора, изиграл ролята на собственик на плантация във филма "12 години робство", държат в плен повече от 250 души в края на 18 и началото на 19 век.

В същото време, след премахването на робството, роднините на актьора получиха компенсация от британското правителство за загубата на "човешка собственост" в размер на около шест хиляди паунда (днешни около 3,6 милиона паунда). При всички положения, на разкошния мистър Къмбърбач не му е лесно - дегизиран максимално, той все пак се опитва да живее нормален живот с приятната си, много нежна съпруга, и трите им сладурчета.   

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 14 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.