Следва

Street Style вдъхновения: мъжете на Флоренция, Pitti Uomo 2023

Calvin Klein представи Calvins or nothing кампанията си с участието на Карлос Алкарас

Американската модна къща Calvin Klein започна нова глава в своята емблематична Calvins or nothing кампания, включвайки лидерът в световната ранглиста по тенис Карлос Алкарас

All fashion преди 1 година

Като продължение на визуалния наратив на Calvin Klein Underwear, който дебютира през есен 2022 с участието на актрисата и певица Мая Хоук и футболиста Ромелу Лукаку, Calvins or nothing продължава да присъединява към своето портфолио утвърждаващи се световни таланти в различни сфери, включително и професионални атлети от цял свят.

Глобален спортен феномен, който чупи рекорди, Карлос е заснет в поредица от сурови портрети и клипове, дело на Грей Соренти. Внушителните черно-бели визуализации подчертават силата и увереността на Карлос и напомнят за вродената чувственост, с която марката се обвързва.

Карлос носи характерното за Calvin Klein бельо Modern Cotton, Cotton Stretch и Cotton Classic, както и новия Classic Straight деним. Алкарас представя и новата колекция бельо Calvin Klein 1996, която се отличава с черно-бели цветове и селекция от смели щампи и предлага енергичен прочит на класиката на марката, преосмислена за модерен външен вид и усещане.

Кампанията предстои да се разгърне в световен мащаб, като специално съдържание ще дебютира в профила на @calvinklein. We love it!

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 14 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.