Най-готините BEAUTY визии на

Най-готините BEAUTY визии на "Златен глобус" 2023

Докато все още модният и звезден свят е на вълната на Златните глобуси, систематизираме моментите с най-добър грим и прическа от вечерта на наградите – от архитектурната прическа на Риана до металната пънк коса на Ема Дарси

Сезонът на наградите официално започна. На Златните глобуси 2023 видяхме смесица от открояващи се филмови и телевизионни звезди – жанрово разграничение, което напоследък определено се размива - всички в контекста на видимото старание да се покажат в най-добрата си светлина, както е и редно. Проследихме показаното на червения килим, а днес надникваме и в близките детайли на празничния блясък, с който бе даден старт на Сезона на наградите.

Аня Тейлър-Джой разтърси характерните си пероксидни дължини, като звездният момент на косата й бе подсилен някак незабележимо, но твърдо, от безупречния моп (или паница по нашенски) на съпруга й Малкълм Макрей. Загладеното отпред и отстрани и усукано в горната част кокче на Бейли Бас насочи вниманието към изключително деликатни детайли - стилизирани крайчета на косата и  мощни вежди, а котешкото око на Ана де Армас видяхме съчетано с остра като бръснач централна част на черната очна линия с дълги, гладки стрелки в унисон със структурираната рокля от Louis Vuitton. Ема Дарси дебютира с гръндж версия на тенденцията за грим „плачещо момиче“: чрез плътно нанесена ониксова линия около очите, която прелива в синя метална сълза, пънкарската нотка се съчетава добре с избраната тъмносиня, къса, силно фиксирана коса. 

А за Джена Ортега, отклонението от актуалния й емблематичен имидж като Уензди Адамс дойде чрез разчупено, плъзгащо се по раменете каре в наситено шоколадов цвят, двуцветно котешко око и леко нацупено личице в nude тенденцията, подчертаващо ефирната рокля на Gucci. Мишел Йео, която спечели приза за най-добра женска роля в мюзикъл или комедия за изпълнението си във "Всичко навсякъде наведнъж", се открои с нежна, семпла елегантност, постигната от перфектния грим, внушаващ здраве и подчертаващ свежата руменина на скулите и устните, и всичко това - съчетано с дългите й прави коси, преметнати над дясното рамо. Но ако се опитаме да изберем категоричен бюти победител за вечерта, може би никоя поява не може да се сравни с поредното бляскаво изпълнение на поп кралицата Риана. Суперзвездата се появи малко по-късно от останалите на Глобусите под ръка със съпруга си A$AP Роки, съчетавайки умопомрачителната рокля на Schiaparelli със сложно изваяна и странно повдигната прическа, малко нещо принцеса Леа, малко нещо Уаканда завинаги, каскадни бижута на ушите и тежка диамантена огърлица, плюс целенасочено лепнат кичур коса на челото, поставен там да рамкира финално греещото й лице. 

Следват най-добрите грим & прическа изпълнения от вечерта на "Златен глобус" 2023 >>>


Джена Ортега


Бейли Бас


Аня Тейлър-Джой

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.