Следва

Петъчна доза секс: Боб Оденкърк

Дъщерята на Елвис Пресли почина от инфаркт два дни след като се появи на "Златен глобус"

Лиза Мари Пресли почина по-малко от месец преди да навърши 55 на 1 февруари

Celebrities преди 1 година

Дъщерята на легендарния Елвис Пресли е получила инфаркт снощи в дома си в Калабасас, малко след като се е оплакала от болки в стомаха. Певицата е била откарана в болница, но за съжаление не е успяла да се пребори за живота си. 

Майка й Присила потвърди лошата новина. „С натежало сърце трябва да споделя ужасната новина, че красивата ми дъщеря Лиза Мери ни напусна. Тя беше най-страстната, силна и грижовна жена, която познавам. Моля за вашата поверителност, докато се опитваме да се справим с тази огромна загуба. Благодаря на всички за вашата любов и молитви", каза тя в изявлението си.

Само преди два дни Лиза Мари присъства на наградите "Златен глобус" с майка си и беше много щастлива, когато Остин Бътлър спечели глобуса за най-добър актьор за ролята на баща й във филма "Елвис". В кратко интервю на събитието тя сподели, че много харесва филма и че се радва на възможността да се запознае с Остин.

Лиза Мари е единственото дете на Елвис и Присила. Тя е майка на 4 деца: син, Бенджамин Киоу, който се самоуби през лятото на 2020-та и три дъщери - Райли Киоу, обещаваща актриса, и близначките Харпър и Финли Локууд, на по 14 години (четете още: Големите любовни истории: Sex, Drugs & Rock&Roll... Елвис Пресли!).   

More Celebrities