Следва

Кание Уест се ожени тайно, избраницата е колега

Петъчна доза секс: Боб Оденкърк

Който е гледал, знае 

Love преди 1 година

На г-н Оденкърк, 60, зодия Везни, отреждаме 2022 година в аспекти като: най-интересен актьор, най-талантлив мъж, най-готини роли, най-мистериозно присъствие, най-симпатична енергия и още няколко (десетки) най. Няма грам значение, че за пореден път не взе Златен глобус или каквато и да е друга награда за Better Call Saul, защото, дори да вземе, една такава награда не може да обуслови способностите и харизмата на този мъж.

Робърт Джон „Боб“ Оденкърк освен актьор е комик, режисьор, продуцент, сценарист (като такъв получава "Еми"). Родителите му са от немско-ирландски произход, а той самият е татко на момче и момиче, Нейт и Ерин, от мадам Наоми Оденкърк, с която се обичат над 20 години. Двамата се запознават 1994-та по време на едно от комедийните му шоа. Когато Боб е на 15, родителите му се разделят, защото баща му е алкохолик (което кара момчето почти да не посяга към алкохол през целия си живот).

През 80-те и 90-те работи по  Saturday Night Live, след това - After Mr. Show, между 2009 и 2014 снима легендарния Breaking Bad, а до миналата година - Better Call Saul. По време на интервю относно костюмите в BCS той, очарователен, споделя, че е "леко далтонист" и винаги моли някого, вкъщи или на снимки, да му помага с избора на дрехи (стилът му е много приятен, трябва да отбележим). 

Последно ни омая (и мотивира да му посветим една Петъчна доза секс) в Nobody, абсолютно разкошен и много модерен екшъв в 90 и няколко минути, продукция на Netflix, защото никой не е Nobody в този живот, независимо кой какво си мисли и как изглежда отстрани - послание, което Боб Оденкърк отправя съвършено. 

More Love