Следва

И тя, и той, но особено тя: Брад Пит и Марго Роби на премиерата на "Вавилон" в Лондон

Кание Уест се ожени тайно, избраницата е колега

След развода с Ким Кардашян (който беше финализиран само преди два месеца), Кание Уест не остана ерген за дълго. Американският таблоид TMZ съобщава, че рапърът е вдигнал тайна сватба с новата си любима Бианка Ченсори, която работи в модната му компания Yeezy

 

Celebrities преди 1 година

Наскоро двамата са се оженили на дискретна частна церемония, за да отпразнуват любовта.


Бианка Цензори

45-годишният Кание беше забелязан да носи годежен пръстен онзи ден - източници веднага споделиха пред сайта, че пръстенът символизира неговия ангажимент към Бианка. В същото време се отбелязва, че бракът не е формализиран и свидетелството за брак не е подадено, но Уест посочва Бианка като своя съпруга.

Малко преди да се разчуе за тайната сватба, жената промени радикално имиджа си - преди беше с дълга тъмна коса, а сега е блондинка с къса прическа. Тази седмица Кание и Бианка бяха забелязани да обядват в Waldorf Astoria в Бевърли Хилс.

Трудно е да се каже кога са започнали да се срещат, но Бианка е с Yeezy вече две години (вижте още: Кание Уест взриви с "White Lives Matter", и още от ревюто на YEEZY в Париж). Известно е също, че тя е получила висшето си архитектурно образование в университета в Мелбърн. Точната възраст на красивата Бианка не е известна, но тя завършва гимназия през 2012 г. и получава бакалавърска степен през 2017 г., т.е. смеем да допуснем, че е около 30-те. 

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 2 дни

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.