Следва

Край на цензурираните зърна - Instagram дава да си ги качваме

Аптеката идва при теб

Ново партньорство между здравния експерт BENU и платформата за онлайн пазаруване eBag

Health преди 1 година

С началото на новата година част от богатия асортимент на онлайн аптека www.benu.bg вече е предлаган и доставян от най-големия онлайн супермаркет в България eBag.

Една от най-водещите фармацевтични вериги в Европа – BENU, стъпи на българския пазар като онлайн аптека в началото на месец ноември, следвайки своята мисия да зададе европейско ниво в обслужването и грижата за здравето на българското население.

От началото на 2023 и в продължение на своето обещание да бъде доверен здравен експерт за цялото семейство, заставайки близо до българския пациент, компанията започва своето активно партньорство с eBag.

Мисията на еBag е да създава за хората преживяване от ново поколение, предоставяйки им бърза, удобна и иновативна услуга и достъп до желаното разнообразие от качествена храна и по-добър живот с помощта на технологиите. Не само това, като пионери в онлайн среда, eBag поддържа и най-високи стандарти в търговията на хранителни продукти, като предоставя най-доброто за клиентите си – философия, зад която твърдо застава и BENU.

Партньорството между компаниите ще позволи на потребителите да имат още по-бърз и лесен достъп до широката гама от над 3500 хранителни добавки, витамини, лекарства без рецепта, козметика и медицински продукти, които BENU предлага и които могат да бъдат доставени до вратата на дома им в рамките на няколко часа.

More Health

Детокс напитката, която топи мазнините за 14 дни

Health преди 1 месец

Търсите решение за изгаряне на мазнини и възстановяване на силуета за само 14 дни? Не търсете повече! Ето една магическа детокс напитка, която, ако включите в ежедневната си рутина, ще стимулирате метаболизма и ще постигнете целта си, ако тя е здравословно отслабване.