Следва

ИКЕА и Сабин Марселис представят колекцията VARMBLIXT, която съчетава скулптурен дизайн и светлина

Робърт Патинсън и неговте луди, луди диети

Робърт Патинсън и дългогодишното му мъчение с разнопосочни диети са темата на интервюто му за Evening Standard Magazine 

Celebrities преди 1 година

Звездата от "Здрач", най-новият Батман, отлично разбира колко е важно да се поддържа форма (а неговата принципно е топ!). В стремежа си да постигне желаните килограми Робърт прибягва до възможно най-лудите диети откакто се помни: "Всичко, за което се сетите, съм го изпитал сам." Така например, веднъж, за цели две седмици, той не яде нищо друго освен варени картофи с розова хималайска сол (междудругото, това е фантастичен детокс режим).

Патинсън опитва и кето диетата. Актьорът решава, че тя ще му позволи да яде донасита колбаси и сирене, без обаче да вземе предвид, че ще трябва да се откаже от бирата. В резултат на това остава разочарован.

Актьорът признава пред колегите, че, увлечен от диетите, осъзнава каква опасност носят те за здравето. След като започнете да контролирате абсолютно всичко, което ядете, е лесно да получите хранително разстройство, което почти се случва и с него: „Невероятно лесно е да тръгнете по този път. Дори ако просто наблюдавате приема на калории, това е изключително пристрастяващо и не разбираш колко е коварно, преди да е станало твърде късно."

Онзи ден в Париж се състоя шоуто на новата мъжка колекция на Dior. Робърт Патинсън беше главната сензация на вечерта, като се появи на събитието с пола от туид и кожено бомбър яке. В отлична физическа форма, разбира се. 

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.